wijzijnzeelandzakelijk

Allemekinders-Beveland al 30 jaar een “groen” begrip

INTERVIEW
• Sjaak Allemekinders • Allemekinders-Beveland Groenprojecten • gevestigd in ‘s-Heer Arendskerke • Gestart in 1986 •

Allemekinders-Beveland Groenprojecten staat al 30 jaar voor kennis en kwaliteit in het hoveniersvak

ARENDSKERKE. In 1986 startte Sjaak Allemekinders, met reeds 10 jaar praktijkervaring op zak, zijn eigen hoveniersbedrijf aan de rand van ‘s-Heer Arendskerke. Het bedrijf groeide gestaag door altijd vakmanschap en kwaliteit te leveren met een goede service. Dit jaar viert Allemekinders-Beveland haar 30-jarig jubileum, reden voor Zeeland Zakelijk om een kijkje te nemen tussen het groen. ,,Er zijn tegenwoordig veel bedrijfjes werkzaam in onze branche, maar de echte groenkennis zit bij de hoveniers”, aldus Allemekinders.

,,Er zijn tegenwoordig veel bedrijfjes werkzaam in onze branche, maar de echte groenkennis zit bij de hoveniers”

SjaakAllemkinders2Uitbreiding
In 2002 breidde het bedrijf fors uit met de overname van Beveland-Groenprojecten. Een deskundig en betrouwbaar bedrijf dat stond voor ruim een eeuw aan ervaring in het groen. In 2007 werd Allemekinders als één van de eersten gecertificeerd als Groenkeur-hovenier. Anno 2016 zijn vele Zeeuwse particulieren, bedrijven, overheden en zorginstellingen naar volle tevredenheid klant.

,,Geef ons maar het probleem, wij kijken wat er beter, goedkoper of fraaier kan”

quickscangroenQuickscan Groen
Één van de vernieuwde diensten die het bedrijf biedt is de Quickscan Groen. Dat is een kwaliteitsanalyse van buitenruimte, wat interessant kan zijn voor bedrijven, zorginstellingen, vastgoedbeheerders en vereniging van eigenaren. ,,Geef ons maar het probleem, wij kijken wat er beter, goedkoper of fraaier kan”, zegt Allemekinders enthousiast. ,,Vervolgens kunnen we dat dan voorleggen aan de decisionmaker.”

Zorgmarkt
Ook de zorg is een interessante markt volgens Allemekinders. ,,De tuin kan vaak handiger, zodat het vervolgens ook makkelijker bij te houden is door een vrijwilliger, kennis of hovenier.”

tekst: Menno Kole

SjaakAllemkinders1

Oude Rijksweg 97 • 4458 AK ‘s-Heer Arendskerke • 0113-563798 • www.allemekinders.nlinfo@allemekinders.nl

Tags

Related Articles

Geef een reactie