wijzijnzeelandzakelijk

BurnoutTeam

Zeeuws initiatief voor effectief burn-out herstel krijgt landelijke media aandacht

De door BurnoutTeam ontwikkelde multidisciplinaire aanpak van burn-out herstel werkt sneller en effectiever dan de reguliere behandelmethodes. BurnoutTeam is een initiatief van de Vlissingse ondernemer Ruud Verschoor.

Als businesscoach kwam Ruud steeds vaker in contact met ondernemers die door stress- en burn-out klachten niet optimaal konden presteren en daardoor moeite hadden met hun bedrijf te runnen.
Vervolgens heeft Ruud een onderscheidende methode ontwikkeld om van stress- en burn-out klachten af te komen.

Inmiddels zijn er twaalf coaches die via de door Ruud Verschoor ontwikkelde herstelmethode mensen begeleiden, elf verspreid over Nederland en één in Belgie. De voordelen van deze methode is de intensieve en multidisciplinaire aanpak en daardoor een sneller herstel.

Het landelijke magazine “De Snackkoerier” heeft recentelijk een interview geplaatst met Patrick Lammers van Cafetaria Lammers uit Middelburg en Ruud Verschoor en Martin de Werker van BurnoutTeam. Patrick verteld hierin over zijn burn-out en de begeleiding door BurnoutTeam. Daarnaast zal Ruud Verschoor op dinsdag 12 september te horen zijn op BNR nieuwsradio in het programma ‘Zakendoen”

Voor meer informatie over het Vlissingse bedrijf BurnoutTeam en de ontwikkelde stress- en burn-out herstelmethode, kijk op www.BurnoutTeam.nl

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie