wijzijnzeelandzakelijk

De noodzaak van duurzame relatiegeschenken

Green Gift Company is er voor bedrijven en overheden die echt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Veel bedrijven houden zich vandaag de dag bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dat communiceren ze – terecht – ook maar al te graag naar hun klanten toe. Maar MVO kan op vele verschillende manieren en niveaus. Duurzame relatiegeschenken is een pijler die nog wel eens vergeten wordt door bedrijven die pretenderen duurzaam bezig te zijn.

Aantoonbaar duurzaam
De Middelburgse ondernemer Harrie Verkaik (bekend van het gelijknamige bedrijf in relatiegeschenken en sportprijzen) startte vorig jaar de Green Gift Company. Een webshop die is gespecialiseerd in duurzame relatiegeschenken. Aantoonbaar duurzaam wel te verstaan, want aan ieder product zit een label, waarop precies zichtbaar in hoeverre inspanning is geleverd om de impact van het product op het milieu te minimaliseren.

Overheden
Green Gift Company richt zich naast het bedrijfsleven dan ook op (semi-)overheden, die vanuit de Europese wetgeving zelfs duurzaam ‘moeten’ ondernemen. Maar in hoeverre houdt men zich daar ook daadwerkelijk aan als het er op aankomt?

Green Company tassenProducten
Volgens Verkaik zijn er heel veel artikelen die zich uitstekend lenen om duurzaam aan te bieden. Van accessoires tot eet- & drinkwaren en van kantoorartikelen tot tassen, kleding of textiel. Een actueel voorbeeld is bijvoorbeeld het verbod op het meegeven van plastic tasjes. Een mooi alternatief daarvoor zijn de Non-Woven draagtassen, die ook te bedrukken zijn met bijvoorbeeld een logo. Het volledige productoverzicht van de Green Gift Company vind je in de webshop.

Acties
Wil jij op de hoogte blijven van de acties van de Green Gift Company? Om de twee maanden verschijnt er een nieuwsbrief met (actuele) aanbiedingen. Aanmelden hiervoor kan via nieuwsbrief@greengiftcompany.nl.

FB

 

 

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie