wijzijnzeelandzakelijk

LuxImprove staat voor verlichten met passie

LuxImprove staat voor verlichten met passie. De in Kruiningen gevestigde specialist in LED-verlichting zet in op duurzame totaaloplossingen. Zo’n totaaloplossing bestaat uit lichtscans, besparingscalculaties, lichtplannen, installatie-advies, financiering en de levering van LED-verlichting.

,,We begeven ons in een dynamische markt”, weet marketing- & salesmanager Joran de Witte. ,,Met een breed assortiment kunnen we een oplossing bieden voor iedereen die zakelijk verlichting gebruikt. Op TL-verlichting wordt er al snel 50 tot 70 procent energie bespaard en zelfs op spaarlampen kan er nog 40 á 50 procent bespaard worden.”

Een mooi voorbeeld van het concept van LuxImprove is Tuincentrum Overvecht (zie filmpje hieronder). Andere voorbeelden van verlichtingsprojecten door LuxImprove zijn BMW Zwartepoorte, Van der Valk, Hilton Hotels en Omoda.

Lease-concept
Een investering in ledverlichting verdiend zich voor de zakelijke gebruiker tussen de 1 en 2,5 jaar terug afhankelijk van het aantal branduren. Toch is de investering voor veel ondernemers een drempel. Hiervoor heeft LuxImprove een interessant concept opgezet, namelijk het leasen van led-verlichting. Zo’n lease-traject loopt over een periode van 36 of 60 maanden en het maandelijkse leasebedrag ligt vaak een stuk lager dan de energiebesparing die wordt gerealiseerd.

Gratis lichtscan
Een lichtscan is volgens De Witte interessant voor iedereen die zakelijke verlichting heeft. Daarom biedt LuxImprove gratis lichtscans, om te zien hoeveel jouw bedrijf kan besparen op de verlichting. Volgens hem is de keuze om in Zeeland voor LuxImprove te kiezen niet zo moeilijk: ,,We halen van over heel de wereld onze producten, maar zijn regionaal actief, Zeeland is onze thuismarkt. We voegen veel toe aan het product led-verlichting, zeker voor de eindhandel en voor installateurs bieden wij veel meerwaarde. En tot slot staan we garant voor een goede service.”

lichtscan

Tags

Related Articles

Geef een reactie