wijzijnzeelandzakelijk

Gewoon Lekker Leven

.

Van den Hemel laat frisse wind door financiële wereld waaien

WEMELDINGE – In een volgepakt Schoudee vierde All-Insure deze week haar tiende verjaardag. Ondernemer Maurice van den Hemel onthulde op zijn feestje de nieuwe naam van zijn onderneming, waarmee hij en zijn kersverse compagnon Pieter Bolle vanaf heden verder gaan: Gewoon Lekker Leven. Met een unieke combinatie van harde cijferkennis en persoonlijke coaching mag het duo met recht vernieuwend, verfrissend en vooruitstrevend genoemd worden. Niet voor niets ontving het concept al tweemaal het predicaat ‘best practice’ op financieel planningsgebied.

Dinsdagavond mocht Maurice liefst 160 relaties en genodigden verwelkomen op zijn feestje in Wemeldinge. Enkele van de eregasten waren de starters van het jaar die Maurice begeleidt. Marieke Lodder (start van het jaar 2016 en inmiddels succesvol bruidsfotografe) stond met haar camera paraat om de avond op beeld vast te leggen. Amanda Reijerse (starter van het jaar 2017) vertelde over haar Bubbles Theme Store in Goes. En in 2018 is de eer aan Yara Flipse om Zeeland te veroveren met haar bijzondere taarten.

Schaamteloos genieten met Dirk Zeelenberg

Hoofdspreker deze avond was de veelzijdige Dirk Zeelenberg (o.a. bekend als acteur in Divorce), die openhartig vertelde over zijn successen en valkuilen. Focus en een duidelijk motto waren voor Dirk leidend: ,,Ik wil gewoon zo veel mogelijk schaamteloos genieten.” Tegenwoordig is Dirk vooral actief als spreker en als trouwambtenaar, want mensen inspireren en in de echt verbinden is wat hij het liefste doet. Het aansprekende levensverhaal van Dirk sloot naadloos aan op het thema van de avond: Gewoon Lekker Leven!

Foto’s door Marieke Lodder:

Het beste van twee werelden

Maar waar komt de naam Gewoon Lekker Leven dan vandaan? En hoe onderscheidt het bedrijf zich van andere financiële dienstverleners? ,,Vraag een gemiddelde ondernemer maar eens wat geld voor je moet doen? ‘Gewoon lekker leven’ is negen van de tien keer het antwoord”, zegt Maurice zonder twijfel. ,,De meeste ondernemers hoeven echt geen miljonair te worden. Ze willen gewoon lekker leven en af en toe een beetje meer. Wij hebben een heel concreet concept ontwikkeld om die ‘gewone levensstijl’ te kunnen waarborgen. Een goede balans tussen werk en privé is daarbij essentieel. Wij zitten bovenop de harde cijfers, maar begeleiden ondernemers ook met een stukje coaching om hun doelen te behalen. Wij hebben geleerd voor de financiële zaken, maar leggen de focus op persoonlijk leiderschap en coaching. Het is niet ingewikkeld, maar wel uniek.”

Het is niet ingewikkeld, maar wel uniek
– [Maurice van den Hemel]

Na tien jaar actief te zijn geweest onder de vlag van All-Insure is het nu het tijd voor een nieuwe naam die de lading beter dekt, vindt Maurice. ,,En wat is er treffender dan Gewoon Lekker Leven?”, zegt hij met een brede lach. De nieuw ingeslagen weg is ook voor hem een uitdaging, maar uitdagingen is Maurice nooit uit de weg gegaan in zijn leven. Sterker nog, hij zocht ze vaak op. ,,Ik heb vaak de moeilijke weg gekozen en ben daarmee ook genoeg op mijn plaat gegaan, maar ik ben altijd weer opgestaan. Inmiddels ben ik veertig-plus en dan wil je toch heel bewust tijd maken voor je privéleven. Een goede financiële planning is daarbij essentieel.” En laat dat nou net de specialiteit van Gewoon Lekker Leven zijn…

Maurice legt in 1 minuut uit waar Gewoon Lekker Leven voor staat:

Best Practice

Met Gewoon Lekker Leven wil Maurice de mindset van ondernemers op gebied van financieel planningsgebied wijzigen. Daar slaagt hij tot nu toe aardig in, want inmiddels kreeg hij landelijke erkenning door tot twee keer toe als ‘best practice’ op financieel planningsgebied te worden uitgeroepen. ,,We worden gezien als voorbeeldonderneming binnen de financiële wereld. In de kern geven we eerlijk advies, waar we ook nog iets mee kunnen verdienen. Hoe zet je de klant centraal, zonder je eigen belang op zij te schuiven? Dat is echt een knelpunt in de financiële dienstverlening, maar bij ons staan beide belangen centraal. Als mensen waarde hechten aan je advies mag je daar ook aan verdienen, anders wordt het een hobby.” Tot slot is volgens Maurice de basis van succesvol ondernemerschap dat je hele dagen de dingen doet die je leuk vindt: gewoon lekker leven dus…

Het kantoor van Maurice en Pieter vind je op het Dorpsplein in Wemeldinge. Wij namen er alvast een kijkje, vlak voordat de All-Insure-letters aan de gevel definitief vervangen werden door Gewoon Lekker Leven:

—————–

NB: Maurice van den Hemel zal vanuit zijn werkveld een blog schrijven, dat iedere maand te lezen is in de ZZ Nieuwsbrief. Meer weten over Gewoon Lekker Leven? Kijk dan op www.gewoonlekkerleven.nl of via Facebook.

Gewoon Lekker Leven - logo 2018 CMYK

Tags

Related Articles

Geef een reactie