wijzijnzeelandzakelijk

Green Gift Company: voor een duurzaam relatiegeschenk

Green Gift Company, het klinkt groen en dat is het ook. Green Gift Company is een webshop voor duurzame relatiegeschenken. Initiator is de Middelburgse ondernemer Harrie Verkaik, bekend van het gelijknamige bedrijf in sportprijzen en relatiegeschenken.

,,Als wij het niet hebben, dan is het niet groen genoeg”

Verkaik,,Er is de laatste jaren een toenemende vraag naar producten waarvan duidelijk is waarvan het is gemaakt en die het milieu minimaal belasten. Daarom hebben wij een webshop ontwikkeld met uitsluitend producten die voorzien zijn van een predicaat, welke inzicht geeft in de herkomst van ieder product. De producten die in deze webshop verkrijgbaar zijn, worden hierop geselecteerd. Als wij het niet hebben, dan is het niet groen genoeg!” Het betreft dus louter controleerbaar ‘groene’ producten, waarvan je precies weet wat je geeft. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment aan duurzame producten, waarvan je ook direct de prijs kunt berekenen.

,,Veelzijdigheid, maar vooral flexibiliteit is erg belangrijk voor onze klanten”

Verkaik is al 38 jaar een begrip in de regio op het gebied van sportprijzen en relatiegeschenken. ,,Veelzijdigheid, maar vooral flexibiliteit is erg belangrijk voor onze klanten. Dat wij zowel grote als kleine opdrachten snel kunnen uitvoeren en dat wij door onze jarenlange ervaring deskundig advies kunnen verstrekken, wordt door onze relaties zeker op waarde geschat.” Door het regelmatig bezoeken van de diverse vakbeurzen in binnen- en buitenland blijft Verkaik op de hoogte van de nieuwste producten en volgt hij de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet.

Bekijk de Green Gift Company Webshop >>

GreenGiftHeader

Tags

Related Articles

Geef een reactie