wijzijnzeelandzakelijk

Hof Olmenstein biedt tal van mogelijkheden

Rustig gelegen, maar goed bereikbaar

Het in 2014 compleet nieuw en duurzaam (alles op aardwarmte) gebouwde Hof Olmenstein is een ideale locatie voor een goed zakelijk overleg. Ver weg van alle drukte, maar bijzonder goed bereikbaar, kunt u in alle rust samenkomen voor een vergadering, brainstormsessie of een ontspannen groepsactiviteit. In een niet-alledaagse setting, een verrassende omgeving, komen nieuwe ideeën naar boven en laten mensen een andere kant van zichzelf zien. Daar vaart uw organisatie wel bij.

Uiteenlopende mogelijkheden

De mogelijkheden zijn breed en lopen uiteen van een vergadering voor maximaal tien personen tot een goed verzorgde boerenlunch, aangeklede borrel of smaakvol diner. Uw gastvrouw Arianne de Voogd is de vierde generatie vrouwen (moeder op dochter) op ’t Hof Olmenstein en verzorgt alles in eigen huis. Zij heeft volop ervaring met leuke, uitdagende groepsactiviteiten. Boerengolf zorgt gegarandeerd voor pret, een scootertocht is leuk voor jong en oud en samen barbecuen schept een band die ook tijdens het werk nog voelbaar is. ’t Hof Olmenstein beschikt bovendien over een aantrekkelijke binnenruimte waar uiteenlopend (creatieve) workshops kunnen plaatsvinden. Ze beschikken hiervoor over een breed netwerk van professionele trainers. Wat mogen ze voor u organiseren op hun boerderij?

Maatwerk

Ieder zakelijk arrangement is maatwerk. Neem daarom contact met op om uw wensen kenbaar te maken. Uw gastvrouw Arianne de Voogd zet alles op alles om hier zo goed mogelijk invulling aan te geven. En mocht je willen overnachten, ’t Hof Olmenstein beschikt ook nog over een prachtig Bed & Breakfast.

Contact ’t Hof Olmenstein:

Abbekindersezandweg 21
4482 PS Kloetinge
Arianne de Voogd
Tel: 06 46044905
Website

FBTW

Tags

Related Articles

Geef een reactie