wijzijnzeelandzakelijk

Kopietje staat voor kwaliteit, prijs & snelheid

In 2001 startte Gerrit de Pater met Kopietje aan de stationssingel in Kapelle. Het bedrijf verzorgt inmiddels zo’n vijftien jaar print-, kopieer- en drukwerk voor vele verenigingen, stichtingen en scholen, maar zeker ook voor het bedrijfsleven. En dat naar volle tevredenheid van haar klanten. ,,Want service staat bij ons bovenaan”, zegt De Pater enthousiast.

Kwaliteit, prijs en snelheid
,,We leveren kwaliteit voor een zo scherp mogelijke prijs en vervolgens proberen we dat zo snel mogelijk aan te leveren voor de klant.” Daarmee duidt De Pater direct de drie hoofdpijlers aan waar Kopietje voor staat: kwaliteit, prijs en snelheid. ,,Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. We proberen o.a. energie te besparen door gebruik te maken van machines met een laag energieverbruik en we gebruiken papier dat fsc-gecertificeerd is.

Gat in de markt
De Pater, destijds zelf werkzaam in de reclamewereld, begon in 2001 niet zomaar ergens aan. ,,Er zat een gat tussen drukkerij en thuis printen. Daar zijn we destijds heel bewust in gedoken. Projectmatig op het begin. De eerste twee, drie jaar was het voet aan de grond krijgen. Natuurlijk neem je als ondernemer een bepaald risico, maar soms moet je er gewoon in springen. Dat gaat met vallen en opstaan.”

Scheldepost
Kopietje is inmiddels operationeel door heel Zuidwest Nederland. ,,We komen ook in Zuid-Holland en Brabant. Maar het zwaartepunt ligt natuurlijk hier in de regio. Zo verzorgen we ook iedere woensdag de Scheldepost (het lokale krantje van Kapelle). Naast drukken, kopiëren en printen kunnen we als het moet ook de opmaak uit handen nemen van onze klanten. Daarvoor werken we samen met AM Creatie. En als men zelf de opmaak verzorgt en wij zien een foutje staan, dan trekken we natuurlijk even aan de bel. Dat is onderdeel van onze service!”

Werknemers
Op het personele vlak werk Kopietje nauw samen met Arbeidstraining centrum Scheldestromen. Van hieruit worden de werknemers begeleid. ,,Gemiddeld werken er hier vijf mensen, een vaste groep die graag voor Kopietje wil werken. We bieden hen een kans om hier te werken en te leren werken. Zo doen zij werkervaring op, waardoor de kans op een betaalde baan groter wordt. Daarom bieden we ze ook de mogelijkheid om certificaten te halen, bijvoorbeeld voor het leren omgaan met bepaalde machines. Je stopt er wat energie in, maar dat komt er ook weer dubbel en dwars uit. De spanningsboog van het samen toewerken naar een deadline, daar kan ik echt van genieten!”

 

Kopietje

Stationssingel 10 | 4421 BG Kapelle | 0113-340540
info@kopietje.nl | www.kopietje.nl

Kopietje

Tags

Related Articles

Geef een reactie