wijzijnzeelandzakelijk

Mcomm: nuchter en duidelijk

Mcomm | marketing&communicatie is een klein gespecialiseerd bedrijf, gevestigd in Goes. Misschien heeft u al eens van ons gehoord, wellicht ook niet. Tot nu toe zijn we nooit zo naar buiten getreden. Toch bestaat het bedrijf al sinds 2003. In de afgelopen jaren hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd. De diensten zijn altijd al onderzoek, strategie en advies geweest. Daarnaast houden wij ons bezig met de realisatie van deze aspecten.

Mcomm
Marco van Belle en Pieter Jan Peene

De bedrijfsvorm is een VOF van Marco van Belle en Pieter Jan Peene, momenteel doorlopend aangevuld met stagiairs. Marco en Pieter Jan hebben beide dezelfde visie: MKB bedrijven helpen zich beter in de markt te positioneren. Vaak kan dit met simpele maatregelen, soms is er meer nodig. Omdat veel MKB bedrijven te klein zijn zelf een marketeer aan te nemen kan Mcomm hier een helpende hand bieden: door duidelijke en heldere adviezen tegen transparante prijzen. Geen ingewikkeld taalgebruik maar in gewone taal duidelijk maken wat de bedoeling is (noem het de ‘Zeeuwse nuchterheid”).

Vandaag de dag is marketing steeds belangrijker: door de komst van internet is informatie veel sneller beschikbaar. Niet alleen over uw product, ook de gegevens van uw concullega zijn met één muisklik te vinden. Hoe kunt u nu het verschil maken? Is internet een bedreiging of juist een zegen? Hoe zwaar moet u op social media inzetten? Kortom: hoe profileert u uw organisatie optimaal? Op al deze vragen heeft Mcomm | marketing&communicatie een antwoord, zowel on- als offline. Altijd met uw organisatie als uitgangspunt: wij kijken eerst wat uw DNA is, wie uw doelgroep is en welke aanpak hier het beste op aansluit. Door enerzijds een kleine 30 jaar ervaring, anderzijds door regelmatig nationale en internationale onderzoeken te lezen, cursussen te volgen en bij te blijven.

Omdat veel mensen denken dat dit allemaal erg duur is, werkt Mcomm zoveel mogelijk met vaste en transparante prijzen. Zo bieden wij u al abonnementen aan vanaf € 100,- per maand. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u een offerte op maat geven. Uiteraard hoeft u geen abonnement te nemen: u kunt ons ook gewoon voor een losse opdracht inhuren. Tegen een vooraf afgesproken tarief!

Meer informatie kunt u vinden op www.mcomm.nl

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie