wijzijnzeelandzakelijk

Rondleiding Klompenmakerij Traas

Een kijkje nemen in de enige klompenmakerij in Zeeland? Het kan een onvergetelijk bezoek betekenen voor buitenlandse gasten, zakelijke relaties of een Businessclub. Klompenmakerij Traas in Heinkenszand biedt deze mogelijkheid voor groepen tot 15 personen.

Klompen2Bij een rondleiding gaat de klompenmaker of één van zijn medewerkers met de groep door de klompenmakerij. Hij vertelt over de klompen en laat natuurlijk ook zien hoe de klompen gemaakt worden. ,,Van boom tot klomp”, zegt klompenmaker Jaap Kramer.

Ook al is de klompenmaker een echte Zeeuw, hij kan de rondleiding zowel in het Nederlands, Duits als in het Engels geven.

Historie
Klompen3Rond 1904 is Klompenmakerij Traas begonnen. Ruim een eeuw lang maken zij al klompen. Iedere dag én nog steeds op dezelfde locatie in Heinkenszand, in het karakteristieke Zeeland. Vier generaties lang, toegewijd aan de “wooden shoes”, Oer Hollands en bekend over de hele wereld. Uiteraard is er in de loop der tijd heel wat veranderd.

Van puur handwerk naar mechanisatie, van venten langs deuren naar digitale verkoop. Van een gebruiksartikel naar souvenirs en Zeeuwse producten. Maar ondanks de veranderingen blijft Klompenmakerij Traas haar ambacht koesteren. Pure ambacht waarmee Holland wereldwijde faam en geschiedenis schrijft.

Relatiegeschenken
Klompen5De winkel heeft een omvangrijk klompenassortiment, souvenirs en Zeeuwse producten, die ook prima als relatiegeschenk gebruikt kunnen worden. In de winkel in Heinkenszand bent u van harte welkom, om meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden.

Reserveren
Een rondleiding duurt 40 tot 45 minuten. De kosten bedragen €50,-. Reserveren kan via info@klompen.com of 0113 561438.

 

Tags

Related Articles

Geef een reactie