wijzijnzeelandzakelijk

Seaticket.eu: Zeeuwse boekingssite

Nieuw Zeeuws (toeristisch) product ontstaan door samenwerking

Met ingang van deze zomer kan iedereen die even het water op wil dit nu ook snel en handig online reserveren. Vanaf huis, camping of vakantie accommodatie. Vaarkennis of ervaring hoef je niet te hebben, want er is altijd een schipper aan boord. Met Seaticket.eu kies je een datum of type vaartuig, je betaalt en stapt aan boord van het gekozen vaartuig. De tarieven zijn laag en de vaarperiode niet lang. Lang genoeg om deze tocht als een ware beleving te ervaren en om Zeeland ook vanaf het water te verkennen.

Doelgroep: zowel toeristen als Zeeuwen

De doelgroep is niet alleen toeristen maar ook bewoners uit de provincie. Als je weet dat het goed zeilweer is, dan boek je voor een paar uurtjes een vaartocht. Achter het reserveringssysteem zit een betaalmodule. Na betalen ontvang je de bevestigingsmail. Met deze mail ga je naar betreffende haven en stap je aan boord.

Nationaal Park Oosterschelde

De meeste aangeboden jachten liggen aan het Nationaal Park Oosterschelde. Maximaal 30 minuten rijden vanaf alle accommodaties in Zeeland. Binnenkort zullen er ook bemande jachten op het Veerse Meer en Grevelingenmeer worden aangeboden. Het betreft nu vooral nog zeiljachten vanaf 12 meter, maar het aanbod stijgt. Ook motorjachten en sloepen zullen in de toekomst op de site staan.

SeaticketlogoSamenwerkende charterbedrijven

Seaticket.eu is ontstaan omdat de charterjachten voor groepen en bedrijven steeds vaker een dagdeel uitvaren. De zogenaamde lege momenten worden nu met Seaticket.eu opgevuld. Seaticket.eu is een platform voor charterbedrijven. Schippers/eigenaren voeren zelf hun tarieven, type vaartochten en duur van de vaartochten. Een samenwerking die nieuw is in onze provincie. Waar iedere toerist en omwonende van kan profiteren.

Tip:

Ga met een beurtvaarder naar de markt in Zierikzee of reserveer en sunset sailing voor de zwoele avonden vanuit de jachthaven in Wilhelminadorp, een middagje zeilen vanuit Wemeldinge of  een namiddag zeilen vanuit Colijnsplaat.

Tags

Related Articles

Geef een reactie