wijzijnzeelandzakelijk

TheNextLevel2018

next-level-kleinThe Next Level 2018 is een 90-dagen programma gecreëerd voor ondernemers die de volgende stap willen maken. Voor ondernemers die meer uit zichzelf en hun onderneming willen halen. In dit intensieve programma gaan we aan de slag met de kern van het probleem waarom 95% van de ondernemers niet komt tot het gewenste resultaat dat ze zouden willen bereiken. Een businesscoach en een vitaliteitscoach gaan intensief aan de slag met mindset, vitaliteit en onbewuste en bewuste blokkades.

————————

Jacqueline wil haar business naar the next level brengen

Jacqueline de Nood-Paree is als onderneemster van De-Team-Engineer al jaren actief in het Zeeuwse. Zij koos er bewust voor om begin van dit jaar het traject van The Next Level 2018 in te gaan.

Jacqueline: ,,Ik zag het item in Zeeland Zakelijk waarin naar mensen gezocht werd die naar een ‘next level’ gecoacht zouden willen worden. Veel bedrijven hier kennen mij al, maar ik wil graag meer zichtbaarheid en bekendheid creëren buiten Zeeland.  Dat is zogezegd mijn ‘next level’, vooral omdat mijn netwerk buiten Zeeland vooralsnog niet zo groot is.”

Ik wil mijn business laten groeien, maar dat kan niet als ik zelf niet genoeg energie heb om de benodigde acties te ondernemen.

Synergie

Het traject bestaat uit twee delen; businesscoaching door Ruud Verschoor en vitaliteitscoaching door Peter van Lit. Jacqueline: ,,Zij hebben eerst met mij uitgezocht wat mijn wens was, mijn doel. Het zijn beiden kundige heren, elk op hun eigen gebied. In hun samenwerking vinden ze de synergie, waardoor er mogelijk meer bereikt kan worden dan bij alleen óf businesscoaching óf vitaliteitscoaching. Ik wil mijn business laten groeien, maar dat kan niet als ik zelf niet genoeg energie heb om de benodigde acties te ondernemen.”

v.l.n.r. Ruud Verschoor, Jacqueline de Nood-Paree en Peter van Lit. FOTO: Marijana Pajovic | FotoGENic
v.l.n.r. Ruud Verschoor, Jacqueline de Nood-Paree en Peter van Lit. | Foto: Marijana Pajovic | FotoGENic

Voordat Jacqueline met de heren aan de slag ging hebben ze eerst intakegesprekken gevoerd en in kaart gebracht waar de groeimogelijkheden zitten. ,,Bij de businesscoaching leer je veel over jezelf en moet je echt nadenken over wat je nu eigenlijk als persoon én als bedrijf te bieden hebt. Ik heb heel veel vragen moeten beantwoorden, maar dat is goed om te doen. We zullen telkens een beetje meer de diepte ingaan om te komen bij het punt waar ik mijn eigen groei schijn tegen te houden”, aldus een enthousiaste Jacqueline.

Vitaliteit

Bij de vitaliteitscoaching komen onderwerpen als slapen, voeding, beweging, (omgaan met) stress, ademhaling en ontspanning aan de orde. ,,Ook daar heb ik al de nodige leermomentjes gehad”, bekent Jacqueline. ,,Ik ben zelf niet zo’n sportief type en ik heb een vooral zittend beroep, dus daar valt wel één en ander in te verbeteren. Ik ben vast van plan om Peter’s tips ter harte te nemen en er actief mee aan de slag te gaan.”

Het is natuurlijk vooral de bedoeling dat ik het geleerde straks waar nodig zelf kan toepassen

JdNP
Jacqueline de Nood-Paree | foto: Els Swart

Jacqueline is het traject dan ook met een duidelijk doel gestart: ,,Ik hoop veel over mezelf te leren en een boel inzichten te krijgen, evenals tips en handvatten om ook in de toekomst het beste uit mezelf en mijn bedrijf te halen. Nu heb ik die ‘stok achter de deur’, omdat ik elke week door de twee heren gecoacht word, maar het is natuurlijk vooral de bedoeling dat ik het geleerde straks waar nodig zelf kan toepassen.”

Effort

Tot slot is Jacqueline van mening dat dit traject vooral werkt als je er ook serieus effort in steekt. ,,Ik beantwoord de diverse vragen heel serieus en uitgebreid en ik bereid me goed voor. Dat kost wat tijd, maar daar heb je uiteindelijk zelf het meeste aan.”

NB: In de Zeeland Zakelijk Nieuwsbrief binnenkort meer over het verloop van het 90-dagen traject met Jacqueline. Meer weten over The Next Level? Kijk dan op: https://gavoorgoud.nl/the-next-level/.

Tags

Related Articles

Geef een reactie