wijzijnzeelandzakelijk

UnitIT: First Class ICT voor iedereen

UnitIT Solutions

UnitIT’s ‘First Class ICT’, werkplekken in de cloud, is toegankelijk voor zowel het MKB, als voor grotere bedrijven en overheidsinstellingen. Daar richt UnitIT Solutions uit Bergen op Zoom zich voornamelijk op. Het bedrijf is weliswaar gevestigd in West-Brabant, maar de roots en medewerkers zijn voornamelijk Zeeuws. “Ons vernieuwde concept van First Class ICT willen we dan ook het eerst uitrollen in Zeeland”, aldus directeur Harald Lavooij.

First Class ICT

U heeft het vast al eens gehoord “in de cloud”, is de nieuwe manier van werken. U werkt sneller en efficiënter, doordat uw bestanden altijd beschikbaar zijn in één centrale omgeving. Uw werknemers kunnen makkelijker met elkaar communiceren, en u hoeft zich geen zorgen meer te maken om back-ups. Ideaal voor de MKB-er, maar ook voor grotere organisaties met meerdere vestigingen een uitkomst. Bovendien is het stukken voordeliger dan de aanschaf van een eigen server en uw eigen apparatuur, u betaald namelijk een vast bedrag per gebruiker per maand.

“Het nieuwe werken”

Inmiddels niet zo nieuw meer, werken in de Cloud is tegenwoordig een vereiste voor elk bedrijf wanneer u zo productief en effectief te werk wilt gaan. UnitIT heeft al vele klanten mogen voorzien van een werkomgeving in de Cloud. We helpen ook u graag verder met het overgaan naar de Cloud en u zult versteld staan van het gebruiksgemak. First Class ICT is helemaal aan te passen op uw specifieke wensen.

Flexibiliteit

Het nieuwe werken, het werken in de cloud, we kunnen er veel verschillende namen aan geven, maar eigenlijk betekend het maar één ding: overal en altijd kunnen werken, wanneer u maar wilt. Met één druk op de knop kunt u bij al uw bestanden en bewerkt u ze in de vertrouwde programma’s. Met de opkomst van het flexwerken een ideale oplossing, u bent niet gebonden aan openingstijden van het kantoor en logt thuis gemakkelijk in om de laatste puntjes op de i te zetten.

Veiligheid

Een veelbesproken en, vooral voor u als ondernemer, belangrijk aspect van de Clouddiensten is uiteraard de veiligheid. Want als uw medewerkers overal bij uw bestanden kunnen, hoe weet u dan dat niemand anders dit ook kan? Veiligheid staat dan ook hoog in het vaandel bij UnitIT. Zeker ook omdat onze klanten over gevoelige informatie beschikken. Wij hebben ons eigen datacenter in Nederland, voeren preventief onderhoud uit en houden doorlopend toezicht op uw ICT-omgeving.

Office365

Ook met Office365 kun u werken in de Cloud. Deze dienst van Microsoft is voor iedereen en kan u al een eind op weg helpen. UnitIT is Microsoft Certified Partner en kan u helpen met de implementie en het beheer van Office365 binnen uw bedrijf. Geen zorgen voor u, zodat u zich kan focussen op uw kernactiviteit. Zo hoort ICT te zijn!

UnitIT_Ontzorgt
Contact

UnitIT Solutions BV
Joulehof 5-7 • 4622 RG Bergen op Zoom
Tel. 0164 – 27 55 33
www.unitit.nl • info@unitIT.nl

INFBTW

Tags

Related Articles

Geef een reactie