wijzijnzeelandzakelijk

Viavox introduceert ViaVideoCV

Via een video is een kandidaat telefoniste, receptioniste of secretaresse veel beter te beoordelen dan vanaf een papieren CV. Dat stelt wel hoge eisen aan de video en de kandidaat zelf. Beide zaken heeft Viavox gecombineerd in het nieuwe product ViaVideoCV.

Professionele video

Een ViaVideoCV is een professioneel opgenomen video van 1 minuut waarin een kandidaat zichzelf presenteert. Het vormt een welkome aanvulling op een papieren CV. De eerste kandidaten zijn te zien op het YouTube-kanaal van Viavox.

Verantwoordelijke functie

Telefonistes, receptionistes en secretaresses zijn de stem en het visitekaartje van organisaties. Zij vormen de levenslijn met de wereld erbuiten, en de verbindende schakel erbinnen. Kortom: een zeer verantwoordelijke positie waar je beter niet de eerste de beste persoon neerzet. En toch gebeurt dat, met alle gevolgen van dien. Organisaties kiezen vaak voor jong en onervaren. Waarom niet kiezen voor de snelle meerwaarde die mensen van 40+ leveren?

40+: rijpere mensen, betere resultaten

Onze 40+ kandidaten zijn flexibel inzetbaar door hun levens- en werkervaring. Inwerken kunnen ze vaak zelf en snel, net als zichzelf organiseren. Ze kunnen tegen een stootje en blijven stabiel. Bovendien zijn zij vaak loyaal en geen job-hoppers. Onze 40+ kandidaten zijn juist tijdens vakanties en zwangerschapsverloven inzetbaar, en bij het opzetten van projecten. Kortom: allemaal eigenschappen waarmee organisaties flinke meerwaarde in huis halen.

Viavox Detachering

Dankzij onze jarenlange ervaring in de secretariële branche hebben wij gevoel en verstand opgebouwd voor het vinden van goed secretarieel personeel. Viavox Detachering BV richt zich op het opleiden, uitzenden, detacheren, werven en selecteren van secretaresses, notulisten, administratief medewerkers, receptionistes en telefonistes. Wij herkennen echt geschikte kandidaten snel en leiden hen vervolgens goed op. Dat maakt dat een ‘viavoxster’ veel gemakkelijker is in te passen in organisaties dan een willekeurige kandidaat van een uitzendbureau.

Tags

Related Articles

Geef een reactie