Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Zorg in Balans

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Wij zijn Witte-Boussen, een onafhankelijk assurantiekantoor. Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen, vastgoed, pensioenen en hypotheken. Wij zorgen voor zekerheid en continuïteit voor zowel bedrijven als particulieren.

Wij verzorgen zorgvuldige risicoanalyses, vergelijken premies en voorwaarden van diverse verzekeraars en geven een afgewogen advies en aanbod. Om onze klanten tijdig te informeren over belangrijke wijzigingen worden de ontwikkelingen op de verzekeringsmarkt nauwgezet gevolgd door onze deskundige en vakbekwame medewerkers. Het bijstaan van onze klanten in iedere levensfase, het geven van inzicht in risico’s, het daarvan verkleinen waar mogelijk en het aanreiken van oplossingen geeft onze klanten rust en zekerheid.

"Wij zijn gericht op het aangaan van een duurzame relatie met particuliere en zakelijke klanten. Deze relatie bouwen wij op door een unieke klantwaarde te creëren als specialist in eigen regio. Een van onze specialismen zijn zorgverzekeringen."

Witte-Boussen is het aanspreekpunt als intermediair voor Stichting BGZC, waarbij de belangen worden behartigd van de aangesloten bedrijven, diens (gepensioneerde) medewerkers en verzekerde gezinsleden. Wij zijn dan ook het eerste aanspreekpunt waar je terecht kan met al je vragen!

Stichting BGZC
Stichting BGZC (Belangenbehartiging Grensoverschrijdende Zorg Collectief) behartigt de belangen van aangesloten werkgevers en hun (gepensioneerde) werknemers en gezinsleden. Door clustering van meer dan 500 aangesloten bedrijven (waaronder ± 200 zzp’ers) is Stichting BGZC inmiddels uitgegroeid tot een ware inkoopcombinatie waarbij door het volume scherpe tarieven kunnen worden bedongen, niet alleen op het gebied van zorgverzekeringen, maar ook van inkomens- en schadeverzekeringen.

“Zorg in Balans”.
Tijdens Prinsjesdag heeft het kabinet aangekondigd dat de (collectieve) kortingen op de basispremie in 2023 worden afgeschaft. Hierdoor stellen wij ons de vraag: "Blijft door het wegvallen van de korting op de basisverzekering de collectieve zorgeverzekering nog wel aantrekkelijk?"

Het antwoord daarop is volmondig ‘Jazeker’! Immers, voor de collectief aangeboden aanvullende verzekeringen blijven premiekortingen gehandhaafd. Bovendien bieden zorgverzekeraars collectief vaak uitgebreidere dekkingen aan, waaronder voor fysiotherapie, orthodontie en tandzorg. Tevens worden extra handvaten aangeboden om gezond aan het werk te blijven, zoals online mentale hulpadvisering en diverse (preventieve) gezondheidscursussen. Per zorgverzekeraar zijn deze extra dekkingen verschillend.

Bij Witte-Boussen bieden wij, naast aantrekkelijke premies, collectief extra vergoedingen aan voor fysiotherapie, alternatieve zorg, niet-spoedeisende zorg in het buitenland (België en Duitsland), brillen/lenzenvergoeding, vitaliteitsprogramma’s en nog veel meer.

Een werkgever kan het aansluiten bij de collectiviteit aantrekkelijker maken door een werkgeversbijdrage te geven indien de werknemer voor een (goede) aanvullende verzekering kiest. Voor de werkgever is het namelijk ook van belang dat de werknemer een goede zorgverzekering heeft. In het geval de gezondheid van de werknemer het vereist, kan hij gebruikmaken van de zorg die in de aanvullende verzekeringen wordt aangeboden.

Kiest de werkgever ervoor om de premie van de collectief verzekerde werknemer vooruit te betalen aan de zorgverzekeraar? Dan geeft de zorgverzekeraar daarvoor meestal een extra termijnkorting die ten goede komt van de premie die de werknemer uiteindelijk betaalt.

De werkgever dient zelf ook overtuigd te zijn van de voordelen van het afsluiten, promoten en communiceren van zijn of haar zorgcollectiviteit aan de werknemers. Ieder jaar bieden wij de nieuwe premies en voorwaarden aan bij de contactpersoon van onze zakelijke relaties. Daarnaast nodigen wij bedrijven uit om in gesprek te gaan over de collectieve zorgverzekering.

Zoals gebruikelijk communiceren alle zorgverzekeraars, op de zogenaamde matdatum van 12 november, de premies en voorwaarden voor 2023 aan verzekerden. Na de matdatum en tijdens onze zorgcampagne bieden wij verdere informatie over wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem gerust contact op met één van onze Zorg Experts! Zij nemen graag je wensen en behoeften door en bieden een passend advies. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om informatiesessies voor je werknemers op locatie te organiseren.

Wil je graag meer informatie? Neem dan eens contact op met Witte-Boussen via https://www.witteboussen.nl/zakelijk

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement