Auto van de week

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine

2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Zeeland: goed alternatief voor druk Schiphol

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Bart van den Heuvel, directeur Omnium sport & recreatie in Goes, geeft de Nederlandse economie een 8. "Aan het gedrag van onze gasten zie ik dat ze vertrouwen hebben in de toekomst. Natuurlijk spelen er zaken als de oorlog in Oekraïne en de hoge inflatie, maar dat heeft geen invloed op de sport- en recreatieactiviteiten die bij Omnium mogelijk zijn. Mensen hebben hun uitjes gemist en als ze nu gaan, mag dat best iets kosten. De afgelopen weken hebben we ook veel Duitse en Vlaamse bezoekers gezien. Met name die laatste groep maakt er een echt dagje uit van, compleet met een ‘Bourgondisch’ bestedingspatroon.


Ook wat betreft business to business activiteiten en bij scholen en verenigingen leeft dat vertrouwen steeds sterker. Corona lijkt ver weg en dus durven deze clubs allemaal weer over de zomervakantie heen plannen te maken voor evenementen, (internationale) toernooien, schoolkampen en introductiedagen. We hebben al tot in oktober evenementen gepland staan. Dat was de afgelopen twee jaar echt wel anders.


Het mooie weer van april en mei speelt ons nauwelijks parten. Integendeel, de meeste mensen willen op vakantie toch graag minstens een keer zwemmen. Doordat de zon volop schijnt, komen de zwemmers gespreid. Er is geen sprake van extreme drukte, zoals we kennen van dagen waarop het onophoudelijk regent. Fijn is bovendien dat we ons reserveringsysteem voor recreatief zwemmen nog steeds in gebruik hebben. Voor de komende periode verwacht ik dat er weinig aan het cijfer 8 zal veranderen. Mensen hebben de afleiding die Omnium biedt nog wel even nodig. Bovendien, steeds meer mensen ontdekken dat Zeeland zo gek nog niet is. Een dagje uit of een vakantie in Zeeland is een goed alternatief voor iedereen die de drukte op Schiphol wil ontlopen."

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement