s

ADVERTEER AL VANAF € 50,-

Zichtbaar zijn op het digitale platform van ZeelandZakelijk.nl en Contacta.nl is om meerdere redenen interessant. Allereerst omdat u zakelijk zichtbaar bent binnen een platform vol met andere ondernemers en dus potentiële nieuwe klanten voor uw product of dienst bereikt. Daarnaast is er keuze uit verschillende opties en krijgt iedere mogelijkheid de aandacht die het verdient.

Contact

Welke optie past het beste bij uw bedrijf?
Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan bij Erik Voerman via erik@lmg.nl of 0113 700 291 0113 700 291.
A
Redactioneel verhaal

IN DE NIEUWSBRIEF VAN ZEELAND ZAKELIJK & CONTACTA
€ 500,-

Bereik 40.000 zakelijk contacten via de e-nieuwsbrief van Zeeland Zakelijk en Contacta (Contacta//Live). Samen met een tekstschrijver verzorgen we voor u een compleet redactioneel verhaal. Met een passende afbeelding van 500x150 px, wordt uw bedrijfsverhaal op een toegankelijke en effectieve manier gepromoot. Vanuit de nieuwsbrief wordt het verhaal geplaats op www.zeelandzakelijk.nl en www.contacta.nl. Een link naar uw eigen website vanaf daar levert direct bezoek op naar uw eigen website.

U levert zelf de afbeelding aan.

Redactioneel verhaal
B
Commercieel item

IN DE NIEUWSBRIEF EN WEBSITE VAN ZEELAND ZAKELIJK & CONTACTA
€ 350,-

Bereik 40.000 zakelijk contacten via de e-nieuwsbrief van Zeeland Zakelijk en Contacta (Contacta//Live). Met een commerciële plaatsing van +/- 80 woorden en een afbeelding van 500x150 px, wordt uw product of dienst op een toegankelijke en effectieve manier gepromoot. Vanuit de nieuwsbrief wordt het verhaal geplaats op www.zeelandzakelijk.nl en www.contacta.nl. Een link naar uw eigen website levert direct bezoek op naar uw eigen website.

U levert zelf de tekst en een afbeelding aan.

C
Plaatsing digitale banner

IN DE NIEUWSBRIEF ZEELAND ZAKELIJK EN CONTACTA.NL
€ 150,-

Deze leaderboard banner (728x90 px) wordt tussen de nieuwsitems in de nieuwsbrief van Contacta.nl en Zeeland Zakelijk geplaatst. De nieuwsbrief Contacta Live wordt wekelijks op vrijdag verstuurd. De nieuwsbrief van Zeeland Zakelijk wordt om de week (oneven weeknummers) op vrijdag verstuurd.

D
Plaatsing social mediakanalen

PLAATSING SOCIAL MEDIAKANALEN
€ 150,-

Het verhaal (Optie A) en item (Optie B) wordt ook doorgeplaatst op de social mediakanalen van Zeeland Zakelijk en Contacta.

Adverteren
E
Plaatsing digital banner

Op de website van Zeeland Zakelijk en Contacta

1. TOP AD € 70,-

bovenaan de content
op alle pagina’s
formaat 980x120 px
panorama leaderboard

2. CONTENT AD € 60,

tussen nieuwsitems op
nieuwspagina


formaat 728x90 px
leaderboard

3. CONTENT RECTANGLE AD € 60,-

tussen de content op
diverse pagina’s


formaat 580x400 px
netboard

4. CONTENT BOTTOM AD € 60,-

onderaan een artikel op
diverse pagina’s


formaat 728x90 px
leaderboard

5. FOOTER AD € 50,-

direct boven de footer
op alle pagina’s


formaat 980x120 px
panorama leaderboard

Hoe werkt het

De banners van optie E worden geplaatst op vaste posities van de website contacta.nl. Bij meerdere adverteerders worden de banners afwisselend vertoond tot een maximum van vijf adverteerders per week. Dit zorgt altijd voor zichtbaarheid bij de bezoekers. De banners worden gelinkt naar de gewenste pagina van uw website. De banners zullen van vrijdag tot vrijdag (zeven dagen) zichtbaar zijn. Bij bannerplaatsing in de Zeeland Zakelijk en Contacta nieuwsbrief, optie C , wordt de banner als strook tussen de nieuwsitems van de e-mailnieuwsbrief geplaatst en verzonden naar 40.000 ontvangers. De banner wordt gelinkt naar de gewenste pagina van uw website. We maken gebruik van standaard bannerformaten. Zo kunt u gemakkelijk uw bestaande banners gebruiken of vraag ons gerust naar de mogelijkheid om banners voor u te realiseren.

Zeeland Zakelijk is een onderdeel van LMG strategie + creatie