Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

juli 2018

Zomerzeilen op de Oosterschelde

10 juli @ 14:00 - 16 augustus @ 14:00
Jachthaven Wemeldinge Wemeldinge, + Google Maps
Zomerzeilen in Zeeland

Tijdens de zomerperiode 2018 (van 10 juli t/m 16 augustus) varen we iedere dinsdag, woensdag en donderdag uit om 14:00 u. De tijdsduur is 2 uur en zeilervaring is niet nodig. Zomerzeilen op de Oosterschelde Schipper Marco neemt je mee op de Oosterschelde op een modern kajuitzeiljacht. Ervaar zelf zeilen, sturen en natuurlijk ook de prachtige natuur om je heen. Actief meehelpen of relaxed genieten, het kan en mag allemaal aan boord bij SailForce!

Meer weten »

Wekelijkse Netwerklunch @ Dockwize

24 juli @ 12:00 - 18 december @ 13:00
Dock, Edisonweg 41
Vlissingen, Zeeland 4382 NV Nederland
+ Google Maps
Netwerklunch Dockwize

Dockwize organiseert iedere dinsdagmiddag van 12.00 tot 13.00 uur een 'Kenniswerklunch' bij Dock. Innovatieve starters, gevestigde ondernemers, adviseurs, ZZP’ers en studenten. iedereen uit Zeeland die wil netwerken en kennis delen is welkom. Kenniswerken Kenniswerken is gericht op het delen van kennis en expertise, het verbreden van het eigen netwerk en het aangaan van nieuwe samenwerkingen.

Meer weten »
oktober 2018

Leiderschapsreis Oostenrijk

3 oktober - 7 oktober
Bramberg Am Wildkogel, Bramberg Am Wildkogel, Salzburg Oostenrijk + Google Maps

Deze high performance leiderschapsreis is een initiatief van Scarlett Kwekkeboom en Bianca Noomen. Door hun jarenlange ervaring en manier van coachen zijn zij het perfecte duo om deze reis te begeleiden. De uitgebreide ervaring en expertise van Scarlett en Bianca, evenals hun beider directheid, gedrevenheid en enthousiasme, komen samen in het leiderschapsprogramma in Oostenrijk.

Meer weten »
november 2018

Training Visual Storytelling

1 november @ 09:30 - 17:00
Janse & Janse, Zusterstraat 9
Goes, Zeeland 4461 JA Nederland
+ Google Maps
€285
Level Up
Meer weten »

Contacta 2018

6 november - 8 november
Zeelandhallen Goes, Da Vinciplein 1
Goes, Zeeland 4462 GX Nederland
+ Google Maps

Hoe kunnen bedrijven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen gebruik maken van de toenemende impact van data? Nu dataverzameling en verwerking steeds makkelijker en toegankelijker wordt is het de kunst om te achterhalen hoe jouw bedrijf hierop kan inspelen. Ontdek het tijdens het jaarlijkse event van 15.000 m² met 350 standhouders.

Meer weten »

Training Timemanagement ‘Ruimte in je hoofd’

28 november @ 09:30 - 16:30
Janse & Janse, Zusterstraat 9
Goes, Zeeland 4461 JA Nederland
+ Google Maps
€285
Level Up

De trainer is Bianca Noomen-Holstijn. Als coach en trainer helpt zij mensen en organisaties op weg door zich samen met hen te richten op de wensen voor verandering. Bianca heeft een prikkelende trainings- en coachingsstijl, waarbij zij goed kijkt, luistert en doorvraagt. Haar manier van werken onderscheid zich door haar directheid, eerlijkheid en openheid ten opzichte van mensen en de vragen waarmee ze bij haar komen. Hiermee daagt zij hen uit en stimuleert zij hen om hetzelfde te doen. Hierdoor…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen