Tramper Goes | Mitsubishi Outlander PHEV 2019 Mitsubishi Outlander PHEV 2019
Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

juli 2018

Wekelijkse Netwerklunch @ Dockwize

24 juli @ 12:00 - 18 december @ 13:00
Dock, Edisonweg 41
Vlissingen, Zeeland 4382 NV Nederland
+ Google Maps
Netwerklunch Dockwize

Dockwize organiseert iedere dinsdagmiddag van 12.00 tot 13.00 uur een 'Kenniswerklunch' bij Dock. Innovatieve starters, gevestigde ondernemers, adviseurs, ZZP’ers en studenten. iedereen uit Zeeland die wil netwerken en kennis delen is welkom. Kenniswerken Kenniswerken is gericht op het delen van kennis en expertise, het verbreden van het eigen netwerk en het aangaan van nieuwe samenwerkingen.

Meer weten »
november 2018

Fun In Business in Axel

20 november @ 18:00 - 22:00
Restaurant Moy Fa, Kerkdreef 10
Axel, Zeeland Nederland
+ Google Maps

Beste ondernemer en netwerker, We gaan weer al op naar de laatste bijeenkomst van het jaar 2018, wat gaat de tijd toch snel, hier de laatste bijeenkomst van Fun in Business dit jaar! Dit keer gaan op bedrijfsbezoek in Zeeuws-Vlaanderen! En wel op dinsdag 20 November a.s. Waar gaan we naar toe? Naar Restaurant Moy Fa, de drijvende krachten van dit Restaurant zijn Mary en Akeun. "Dertig jaar geleden kwamen wij ...." lees hun verhaal verder op de website van Moy Fa.…

Meer weten »

BO2 Connect

23 november
Vervaet Biervliet, Haringkraker 1
Biervliet, Zeeland 4521 GN Nederland
+ Google Maps
BO2 event

BO² heeft als doel het stimuleren van het ondernemerschap in Zeeuws-Vlaanderen. Tijdens een kwalitatief hoogstaand B2B-event worden ondernemers geïnspireerd, wakker geschud en gewezen op niet-alledaagse mogelijkheden. Op vrijdag 23 november 2018 worden de ondernemers getrakteerd op een geheel verzorgd netwerkevenement. Kortom, een mooi zakelijk evenement met inhoud en ontmoeting. Een impuls voor de regionale economie.

Meer weten »

Training Timemanagement ‘Ruimte in je hoofd’

28 november @ 09:30 - 16:30
Janse & Janse, Zusterstraat 9
Goes, Zeeland 4461 JA Nederland
+ Google Maps
€285
Level Up

De trainer is Bianca Noomen-Holstijn. Als coach en trainer helpt zij mensen en organisaties op weg door zich samen met hen te richten op de wensen voor verandering. Bianca heeft een prikkelende trainings- en coachingsstijl, waarbij zij goed kijkt, luistert en doorvraagt. Haar manier van werken onderscheid zich door haar directheid, eerlijkheid en openheid ten opzichte van mensen en de vragen waarmee ze bij haar komen. Hiermee daagt zij hen uit en stimuleert zij hen om hetzelfde te doen. Hierdoor…

Meer weten »
december 2018

Kerstlunch Dockwize

18 december @ 12:00 - 14:00
Dock, Edisonweg 41
Vlissingen, Zeeland 4382 NV Nederland
+ Google Maps

Op 18 december is de jaarlijkse Dockwize Kerstlunch. Er wordt kort stil gestaan bij de ontwikkelingen en successen van 2018 en de plannen voor 2019. Aanmelden, i.v.m. een beperkt aantal plaatsen, is vereist en kan t/m vrijdag 7 december. Aanmelden kan door te mailen naar info@dockwize.nl.

Meer weten »
maart 2019

Leiderschapsreis Oostenrijk

27 maart 2019 - 31 maart 2019
Bramberg Am Wildkogel Bramberg Am Wildkogel, Salzburg Oostenrijk + Google Maps
€2495

Deze high performance leiderschapsreis is een initiatief van Scarlett Kwekkeboom en Bianca Noomen. Door hun jarenlange ervaring en manier van coachen zijn zij het perfecte duo om deze reis te begeleiden. De uitgebreide ervaring en expertise van Scarlett en Bianca, evenals hun beider directheid, gedrevenheid en enthousiasme, komen samen in het leiderschapsprogramma in Oostenrijk.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Bent u er klaar voor? Gewoon Lekker Leven
Zeeland Zakelijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
https://www.zeelandzakelijk.nl/business-directory/6615/habo-allemekinders-hoveniers/