Barometer van de economie

Verkoop is gewoon goed

Verkoop is gewoon goed

Gianni Agosti, eigenaar AutoZeeland.nl en Square6, geeft de Nederlandse economie een 8,5. "De verkoop is momenteel goed. Aan de andere kant zie ik wel dat de chiptekorten doorwerken in de markt. Er is echt een tekort aan (nieuwe) auto’s. Die schaarste is voelbaar. Mensen wijken daardoor misschien iets sneller uit naar occasions. En laten we eerlijk zijn, een jong gebruikte tweedehands hoeft niet onder te doen voor nieuw. Ik denk dat ook corona meespeelt.

Volop in beweging

Volop in beweging

Kristian Aarnoutse, Directeur en Accountant bij DRV Accountants & Adviseurs, geeft de economie een 8. "Ondernemend Nederland is weer volop in beweging. Wij merken dat aan de vragen die bij ons binnenkomen. Die gaan weer vaak over het doen van investeringen, overnames of juist verkoop van het bedrijf. Er is veel positieve energie en ondernemers denken opnieuw in kansen en mogelijkheden.

Het perspectief is gunstig

Het perspectief is gunstig

Arjen Brinkman, eigenaar Villapark en camping De Paardekreek in Kortgene, geeft de economie een 8. 'Voor de sector verblijfstoerisme was het een druk en mooi seizoen, ondanks het wat mindere zomerweer. Het was druk tot en met het einde van de schoolvakanties. Ik vind dat het naseizoen ook zijn charmes weer heeft. Het is druk met huuraccommodaties en spontane kampeerders kunnen we weer keuze bieden uit verschillende kampeerplaatsen.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement