Barometer van de economie

De tekorten lopen op

De tekorten lopen op

Chiel de Jager, directeur De Jager Detachering, geeft de Nederlandse economie een 7. "De arbeidsmarkt wordt met de maand de krapper. De tekorten aan medewerkers blijven oplopen en dat in vrijwel alle sectoren. Natuurlijk zijn wij sterk in het aantrekken van internationale medewerkers, maar daarbij is momenteel de bottleneck de huisvesting."

Veel vacatures maar te weinig matches

Veel vacatures maar te weinig matches

Amber Liesting, directeur The Work Zone in Vlissingen, geeft de economie een 7. "Ondanks de vele vacatures, maken weinig werkgevers werk van goede matches. Nog teveel wordt vastgehouden aan de standaard functieprofielen. Dat is niet meer hoe de hedendaagse arbeidsmarkt werkt. Geschikte kandidaten zouden veel meer op hun merites moeten worden beoordeeld in plaats van dat werkgevers functie-eisen afvinken.

Zeeland: goed alternatief voor druk Schiphol

Zeeland: goed alternatief voor druk Schiphol

Bart van den Heuvel, directeur Omnium sport & recreatie in Goes, geeft de Nederlandse economie een 8. "Aan het gedrag van onze gasten zie ik dat ze vertrouwen hebben in de toekomst. Natuurlijk spelen er zaken als de oorlog in Oekraïne en de hoge inflatie, maar dat heeft geen invloed op de sport- en recreatieactiviteiten die bij Omnium mogelijk zijn.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement