Barometer van de economie

Zorgen om inflatie

Zorgen om inflatie

Mijn laatste barometercijfer dateert van februari dit jaar. Ik gaf toen een 8 en was optimistisch gestemd. Optimistisch ben ik nog, maar een stuk gematigder. Het cijfer 7 weerspiegelt dit. Kijk ik naar Omnium zelf dan zie ik dat we geconfronteerd worden met stijgende kosten, waaronder de energielasten.

Ondernemen is complexer geworden

Ondernemen is complexer geworden

Janine Tazelaar, directeur van De Appelaere BV, geeft de Nederlandse economie een 7. "Hoewel de zaken momenteel goed gaan, maak ik me toch zorgen. Kijk naar de horeca, daar lopen de personeelstekorten zo hoog op, dat sommige bedrijven zelfs hun deuren sluiten.

De tekorten lopen op

De tekorten lopen op

Chiel de Jager, directeur De Jager Detachering, geeft de Nederlandse economie een 7. "De arbeidsmarkt wordt met de maand de krapper. De tekorten aan medewerkers blijven oplopen en dat in vrijwel alle sectoren. Natuurlijk zijn wij sterk in het aantrekken van internationale medewerkers, maar daarbij is momenteel de bottleneck de huisvesting."

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement