Succesvolle Zeeuwen

In één werkdag de hele wereld over

In één werkdag de hele wereld over

Dat haar opleiding International Business en Languages aan de HZ in Vlissingen uiteindelijk zou leiden tot handelsmissies en staatsbezoeken had ze natuurlijk nooit durven dromen. Daarvoor vliegt Louise Beduwé soms in het regeringstoestel mee en reist ze in het kielzog van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima.

Sassenaar is nu Oostenrijkse ‘missionaris’ in chocolade

Sassenaar is nu Oostenrijkse ‘missionaris’ in chocolade

Miel Wijne moet lachen als hij het stempel ‘missionaris’ krijgt opgeplakt, maar hij herkent zich wel in die benaming. Dat hij zich ooit, vanuit zijn Oostenrijkse woonplaats, op die manier zou manifesteren, is een voorbeeld van de bijzondere wendingen die het leven nu eenmaal kan nemen. Tot zijn 18e woonde hij in Sas van Gent.

Je kunt carrière maken én jezelf, dus Zeeuws, blijven

Je kunt carrière maken én jezelf, dus Zeeuws, blijven

Werner Klaassen, geboren en getogen in Axel, is nu ruim drie jaar algemeen directeur van Tempo-Team Groep B.V. Zijn nuchterheid valt direct op als hij zegt: “Ik ben eigenlijk CEO, maar we zijn een oer-Hollands bedrijf, dus noem mij maar gewoon algemeen directeur.” In zijn functie is hij eindverantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen van de hele groep, waaronder, naast Tempo-Team, nog tal van andere (uitzend)formules vallen. Dat hij op die post terecht zou komen, was niet perse zijn ambitie. Maar als je gevraagd wordt, zeg je geen ‘nee’.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement