Coaching

Eenzaamheid de baas op het werk

Eenzaamheid de baas op het werk

Eenzaamheid is een veel voorkomend probleem. Onderzoek wijst uit dat maar liefst vier op de tien werknemers kampen met gevoelens van eenzaamheid. Met alle gevolgen van dien. Medewerkers die zich eenzaam voelen, presteren minder op de werkvloer. Bovendien liggen allerlei medische problemen op de loer. Mariette Straver is Specialist Eenzaamheid. In de Week van de Eenzaamheid pleit zij voor meer bewustwording voor dit probleem en daagt werkgevers uit dit onderwerp bespreekbaar te maken.

Dit knooppunt smeekt om een heisessie

Dit knooppunt smeekt om een heisessie

Nu we de Route Périphérique weer achter ons laten en een frisse start maken op het werk, komen we opnieuw op een druk knooppunt terecht. Taken, verantwoordelijkheden, werkdruk en oh jee, na een lange tijd van afstand ook weer collega’s om ons heen. Wat doen we? Gewoon oogkleppen op en gas geven of eerst de juiste route uitstippelen? Dit knooppunt smeekt om een heisessie!

Genoeg laadpalen voor de toekomst?

Genoeg laadpalen voor de toekomst?

We zien steeds meer elektrische auto’s rondrijden. In de toekomst zal dit aantal alleen nog maar verder groeien. Naar verwachting rijden er in 2030 circa twee miljoen elektrische auto’s in ons land. Momenteel hebben we in Nederland circa 3,5 laadpaal per 1.000 inwoners. Voor Europese begrippen doen we het daarmee goed. Maar, als de groei doorzet, is dat nog lang niet voldoende.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement