Contacta deelnemers

'Meer bedrijven in de regio naar een hoger niveau te brengen'

'Meer bedrijven in de regio naar een hoger niveau te brengen'

In de rubriek ‘Vijf vragen aan’ stellen we 5 vragen aan deelnemers aan de Contacta. Dit zakelijke netwerkevent vindt plaats van 8, 9 en 10 november in de Zeelandhallen in Goes. Dit keer geven we het woord aan Bart van Kleef, directeur van Profects. Het innovatieve IT-bedrijf staat dit jaar voor het eerst op de Contacta beursvloer.  Wie de stand bezoekt, ervaart de kracht van Profects die ze toepassen in innovatieve oplossingen. 

Als het gaat om een calamiteit dan telt elke seconde

Als het gaat om een calamiteit dan telt elke seconde

In de rubriek ‘Vijf vragen aan’ stellen we 5 vragen aan deelnemers aan de Contacta. Dit zakelijke netwerkevent vindt plaats van 8, 9 en 10 november in de Zeelandhallen in Goes. Dit keer geven we het woord aan Bianca Weststrate, accountmanager bij ZM Cleaning. Het reinigingsbedrijf is dit jaar voor het eerst aanwezig op Contacta. Wie de stand bezoekt, ontdekt dat ZM Cleaning een breed scala aan reinigingsdiensten aanbiedt.

"Het is belangrijk dat mensen een gezicht bij ons hebben"

In de rubriek ‘Vijf vragen aan’ stellen we 5 vragen aan deelnemers aan de Contacta. Dit zakelijke netwerkevent vindt plaats van 8 november tot en met 10 november in de Zeelandhallen in Goes. Dit keer geven we het woord aan Roel Meijerink, CEO bij DELTA Energie. De Zeeuwse energieleverancier is ook dit jaar aanwezig op Contacta. Wie de stand bezoekt, ontdekt dat DELTA Energie een breed scala aan groene energiemogelijkheden biedt, voor zowel zakelijk als particulier. Bij de stand tref je niet alleen Delta Energie aan, maar ook hun uitvoerende partner Saman Groep. Samen zetten ze stappen richting een duurzamer energieleven.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement