Contacta deelnemers

We willen graag kennismaken, in de breedste zin van het woord

We willen graag kennismaken, in de breedste zin van het woord

In de rubriek ‘Vijf vragen aan’ stellen we 5 vragen aan een Zeeuwse ondernemer. Dit keer geven we het woord aan Bart Engels, Commercieel Directeur regio Zuidwest en Paul Grinwis, Operationeel Directeur regio Zuidwest bij EQUANS. EQUANS is de nieuwe naam van Engie Services.

Een aansprekend voorbeeld van ‘het nieuwe rijden’

Een aansprekend voorbeeld van ‘het nieuwe rijden’

In de rubriek ‘Vijf vragen aan’ stellen we 5 vragen aan deelnemers aan de Contacta. Dit zakelijke netwerkevent vindt plaats van 30 november tot en met 2 december in de Zeelandhallen in Goes. Dit keer geven we het woord aan Dennis Catsman, accountmanager business sales bij RenovaLease. Dit leasebedrijf is dit jaar aanwezig op Contacta. Wie de stand bezoekt, ontdekt dat RenovaLease een breed scala aan zakelijke leasevormen biedt. De stand kun je in ieder geval niet missen. Het nieuwste en meest groene model BMW, de IX40, wijst je de weg.

De stand die we nu hebben, is groter dan ooit

De stand die we nu hebben, is groter dan ooit

In de rubriek ‘Vijf vragen aan’ stellen we 5 vragen aan deelnemers aan de Contacta. Dit zakelijke netwerkevent vindt plaats van 30 november tot en met 2 december in de Zeelandhallen in Goes. Dit keer geven we het woord aan Tom Elie, directeur bij Elie Beveiliging. Dit Zeeuwse beveiligingsbedrijf is ook dit jaar aanwezig op Contacta. Wie de stand bezoekt, ontdekt dat Elie Beveiliging de dienstverlening fors heeft verbreed. Met Veiligheid & Techniek richt het bedrijf zich op diensten als toegangscontrole, mobiele alarmering, camerasystemen en brand- en inbraakdetectie.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement