Jubileumbedrijven

De kortste weg naar de juiste werknemer of stagiair

De kortste weg naar de juiste werknemer of stagiair

Als uitzendbureau bemiddelt The Work Zone allereerst in relevante bijbanen voor de studenten. Directeur Amber Liesting: “We bemiddelen graag in bijbanen die aansluiten bij de opleiding. Een mooi recent voorbeeld zijn de studenten Verpleegkunde die nu voor de GGD aan de slag zijn met het testen en vaccineren op het gebied van corona."

De Zeeuwse horeca doet het heel goed

De Zeeuwse horeca doet het heel goed

Bart Brinkman begint aan zijn twintigste jaar als horecamakelaar in Zeeland. In die twintig jaar is hij bij veel horecabedrijven betrokken geweest bij de aan- of verkoop ervan. “Ik beschouw het als een compliment als ik bedrijven terug in de verkoop krijg. Ik heb de aankoop, vaak jaren daarvoor, dan blijkbaar goed begeleid.”

Werken aan stralende glimlachen

Werken aan stralende glimlachen

Werken aan stralende glimlachen en glanzend schone auto’s. Dat is het begin van SAV (Sleutelen Aan Vermogen) in Goes. Vijf jaar geleden vatten Leonard en Lizette Koppelaar hun plan op voor een sociale onderneming. Een bedrijf, met andere woorden, dat zich inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoewel anderen spraken van een kansloos idee of onmogelijke missie, zetten zij hun plannen door. Met succes! In vijf jaar tijd hebben zij een bedrijf opgebouwd, waar de medewerkers met een stralende glimlach hun werk doen en waarmee bedrijven en particulieren graag in zee gaan.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement