Jubileumbedrijven

No-nonsense, nuchter & Zeeuws

No-nonsense, nuchter & Zeeuws

Het is nog maar kort geleden dat Bouwbedrijf Rijk zijn 60-jarig jubileum vierde met een groot feest voor medewerkers en partners. Wat in 1962, door Cees Rijk als grondlegger en naamdrager, ooit begon als een kleine, regionale, organisatie op het gebied van woningbouw en -verbouw groeide in de loop van de tijd uit tot een bedrijf met 80 vaste medewerkers en een zeer betrokken poule van zo’n 25 inleenkrachten. Het was in 1982 dat Piet Rijk, de zoon van, het bedrijf van zijn vader overnam en verder wist uit te bouwen. Nu, 40 jaar later staat Freddie van Drongelen sinds 2017 aan het roer van het bedrijf, gevestigd in Heinkenszand.

ITN Groep viert 25-jarig bestaan

ITN Groep viert 25-jarig bestaan

Wat begon als elektrobedrijf groeide uit tot een volwaardig installatiebedrijf in Nieuwdorp met zowel particulieren als bedrijven uit heel Zeeland in hun klantportefeuille. Het fundament van ITN ligt bij de familie Niewenhuijse. Vijf van de 8 kinderen vervullen hier momenteel een directierol,

We houden de reis van grond tot bord zo kort mogelijk

We houden de reis van grond tot bord zo kort mogelijk

Dirk en Toon vormen de jongste generatie Steijaert. Dirk vertelt dat de aardappelprijzen twee jaar geleden zodanig onderuit gingen, dat zij de aardappelen onder kostprijs moesten verkopen. “Het is moeilijk om te zien dat een mooi kwaliteitsproduct uiteindelijk anoniem, als bulkproduct, wordt geëxporteerd.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement