Jubileumbedrijven

We zitten bovenop de dossiers

We zitten bovenop de dossiers

Claudia van Swaal-Maas kijkt rond in haar mooie, huiselijke kantoor in Goes, in hetzelfde pand als Kuub Makelaars in de Beukenstraat in Goes. Natuurlijk is dit een wérkplek, maar dat betekent voor Claudia niet dat het niet stijlvol en warm ingericht kan zijn. Ze is een gedreven ondernemer, maar altijd met oog voor de menselijke maat. Het was dát wat ze miste bij haar vorige werkgever.

We maken duurzaam leven, wonen en werken bereikbaar

We maken duurzaam leven, wonen en werken bereikbaar

Daniël Lodders, algemeen directeur van de Saman Groep, speelde zelf een belangrijke rol bij de keuze van het familiebedrijf voor duurzame energie. “Het bedrijf Saman werd begin jaren negentig overgenomen door mijn schoonfamilie, de familie Bin. Natuurlijk sprak ik regelmatig met mijn schoonvader over het bedrijf en de afzetmarkt. Toen ik in 2004 ging afstuderen aan de Rotterdam Business School besloot ik te onderzoeken hoe ik het bedrijf wat minder conjunctuur gevoelig kon maken. De eindconclusie was: inzetten op duurzame energie.”

Een zorgeloze start voor internationals

Een zorgeloze start voor internationals

We spreken Coby Verschelling, directeur-eigenaar van HR Expat Services. Dertig jaar geleden startte ze deze dienstverlening. Inmiddels zijn haar drie dochters actief bij het bedrijf betrokken en werken circa 11 consultants op zzp-basis voor HR Expat Services voornamelijk in Zuidwest Nederland en Vlaanderen, vanuit de vestigingen in Terneuzen en Breda. De vele Engelse woorden die Coby gebruikt, verraden dat ze dagelijks veel met buitenlanders van doen heeft. Dat ze inmiddels samenwerkt met haar dochters is wat haar betreft dus de ‘icing on the cake’.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement