Jubileumbedrijven

De Zeeuwse horeca doet het heel goed

De Zeeuwse horeca doet het heel goed

Bart Brinkman begint aan zijn twintigste jaar als horecamakelaar in Zeeland. In die twintig jaar is hij bij veel horecabedrijven betrokken geweest bij de aan- of verkoop ervan. “Ik beschouw het als een compliment als ik bedrijven terug in de verkoop krijg. Ik heb de aankoop, vaak jaren daarvoor, dan blijkbaar goed begeleid.”

Werken aan stralende glimlachen

Werken aan stralende glimlachen

Werken aan stralende glimlachen en glanzend schone auto’s. Dat is het begin van SAV (Sleutelen Aan Vermogen) in Goes. Vijf jaar geleden vatten Leonard en Lizette Koppelaar hun plan op voor een sociale onderneming. Een bedrijf, met andere woorden, dat zich inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoewel anderen spraken van een kansloos idee of onmogelijke missie, zetten zij hun plannen door. Met succes! In vijf jaar tijd hebben zij een bedrijf opgebouwd, waar de medewerkers met een stralende glimlach hun werk doen en waarmee bedrijven en particulieren graag in zee gaan.

We zitten bovenop de dossiers

We zitten bovenop de dossiers

Claudia van Swaal-Maas kijkt rond in haar mooie, huiselijke kantoor in Goes, in hetzelfde pand als Kuub Makelaars in de Beukenstraat in Goes. Natuurlijk is dit een wérkplek, maar dat betekent voor Claudia niet dat het niet stijlvol en warm ingericht kan zijn. Ze is een gedreven ondernemer, maar altijd met oog voor de menselijke maat. Het was dát wat ze miste bij haar vorige werkgever.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement