Lunchplek van de week

Damhert uit de ‘eigen achtertuin’

Damhert uit de ‘eigen achtertuin’

Als je de naam Strandpark De Zeeuws Kust hoort, denk je misschien niet direct aan een bezoek voor een lunch. Toch ben je hier van harte welkom. En het zal je niet verbazen dat je je er even onderdompelt in een andere wereld. Hier, in Renesse, met het strand zo dichtbij, lijkt de tijd even minder belangrijk en valt een ontspannen glimlach bijna automatisch op je. Stress? Daarvan heb je hier geen last. Op het strandpark vind je diverse horecagelegenheden, maar wij kiezen voor Strand Café DOK. Hier ben je alle dagen welkom voor een ontbijt, lunch, borrel of diner. Weer of geen weer, zomer of winter.

Alles proeven met de Lunchproeverij

Alles proeven met de Lunchproeverij

Ook wie Goes minder goed kent, kent Brasserie De Bult. Al dertig jaar lang is De Bult een begrip in Goes. Het is misschien wel dé huiskamer van deze Ganzestad. Parkeer je je auto aan de Oostwal, dan loop je bijna regelrecht naar binnen. En spijt zul je daarvan niet hebben.

Het Zeeuwse strand is natuurlijk altijd ‘the place to be’

Het Zeeuwse strand is natuurlijk altijd ‘the place to be’

Maar, eerlijk is eerlijk, je zit niet overal even lekker. Wij vielen voor het relaxte strandsfeertje bij Sand & Pepper. Deze beachbar vind je op een mooi en rustig strand bij Westenschouwen. Alleen het uitzicht al! Je kijkt uit over de Oosterscheldekering aan de ene kant en blijf je lang genoeg dan zie je aan de andere kant de mooiste zonsondergang. Wat is de kust bij Westenschouwen toch mooi. Daar rijd je graag even naartoe. Kies daarvoor de Kampweg. Je kunt dan onderaan de duinen parkeren en zit in een mum van tijd op het strand voor een ontspannen lunch of een gezellige borrel of diner.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement