Lunchplek van de week

Gezellig eten en drinken in ’s Heer Arendskerke

Gezellig eten en drinken in ’s Heer Arendskerke

Brasserie de Panhoeve vind je in ’s Heer Arendskerke, in een mooie boerenschuur uit de achttiende  eeuw. Het was in die tijd de eerste schuur met dakpannen, vandaar de naam ‘Panhoeve’. De zussen Danielle, Monique en Stephanie van Sabben zijn vijf jaar geleden begonnen met het restaureren van de Panhoeve en hebben, samen met hun familie, de brasserie gemaakt tot wat het nu is. De Panhoeve biedt een knusse entourage voor gezellig eten en drinken. In de zomer kun je genieten op een prachtig terras. In de winter zit je heerlijk bij de open haard.

Voor Le Poirier blijf je graag iets langer

Voor Le Poirier blijf je graag iets langer

Burgh-Haamstede voelt altijd een klein beetje als vakantie, ook al ben je er voor een korte zakelijke afspraak. De duinen, het bos en natuurlijk de toeristen zorgen voor een natuurlijke ontspanning. Hier kan het bovenste knoopje even los. Ben je hier, dan blijf je dus liever ook graag wat langer. Gelukkig kan dat bij het nieuwe Boutique Hotel Ter Zand - Hotels by Sheetz aan de Hogeweg. Nee, je hoeft niet direct een hotelkamer of gardensuite te boeken om te proeven van de gastvrijheid van dit fraaie hotel. Restaurant Le Poirier is open voor iedereen die zich graag culinair laat verrassen.

Bij CAISSON is het ieder uur gezellig

Bij CAISSON is het ieder uur gezellig

Natuurlijk, iedereen kent de Caisson in Kapelle. CAISSON staat voor authentiek eten, drinken en slapen en dat al 60 jaar! Het is een gezellige pleisterplaats langs de N289 (parallel aan de A58). Hier is het goed afspreken voor zakenlunches, maar CAISSON is zoveel méér.  Hier voelen zakenman én toerist, jong en oud, grote gezinnen en verliefde stelletjes zich direct thuis.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement