Lunchplek van de week

Bistro In den Koning in Waterlandkerkje

Bistro In den Koning in Waterlandkerkje

De gemiddelde Zeeuw zal Waterlandkerkje niet weten te liggen en het is nog maar de vraag of iedere Zeeuws-Vlaming het dorp op de kaart kan aanwijzen. Toch is het leuk om Waterlandkerkje eens te bezoeken. Zeker ook omdat je dit dan goed kunt combineren met een lunch bij Bistro In den Koning. Heb je (buitenlandse) gasten op de zaak? Boek dan snel een tafel, want het ijs is snel gebroken als je vertelt dat je hier kunt zitten op de plaats van Napoleon.

Tilly Rose in Vlissingen

Tilly Rose in Vlissingen

De Oude Markt is een gerenoveerd pleintje in het centrum van Vlissingen, tussen de St. Jacobskerk en winkelcentrum De Fonteyne. Het pleintje deed in het verre verleden dienst als begraafplaats. Daarvan is tegenwoordig niets meer te merken. In een opvallend, mintkleurig pand vind je lunchroom Tilly Rose. Hier ontvangt Michelle - van origine Engelse- je met de lekkerste taarten, sandwiches, high teas en natuurlijk scones met de echte (!) Cornisch clotted cream.

De Oranjeboom in 's-Heer Hendrikskinderen

De Oranjeboom in 's-Heer Hendrikskinderen

Sommige cafés kent iedereen. Dat geldt zéker voor De Oranjeboom in ’s Heer Hendrikskinderen. ‘Schele Lou’ is de plek waar stamgasten, fietsers en wielrenners, truckers en toeristen elkaar onverwachts ontmoeten. Het is een bruine kroeg, zoals er nog maar weinig zijn. En juist daarom houden de nieuwe eigenaren, Lorraine en Christian Knaap, die gemoedelijke, authentieke sfeer zoveel mogelijk intact. “We willen het café in ere herstellen. Het is een heerlijke, ongedwongen pleisterplaats voor iedereen die in is voor sfeer en gezelligheid en wars van concepten en dikdoenerij.”

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement