Lunchplek van de week

Regt door Zee - Station Vlissingen

Regt door Zee - Station Vlissingen

De oude stationsrestauratie in Vlissingen heeft een complete metamorfose ondergaan. Door een compleet nieuw gevormd team met chef-kok Rik de Regt worden vanaf vorige week heerlijke gerechten van vis en schelpdieren geserveerd, alles vers uit Zeeland en op een unieke en verrassende wijze bereid, waarbij dit goede herinneringen zal oproepen bij vele Zeeuwen.

Ontbijten, lunchen, shoppen in Breskens

Ontbijten, lunchen, shoppen in Breskens

Wie al lang niet in Breskens geweest is, moet snel gaan, want hier gebeurt iets! De energie is voelbaar. Neem het adembenemende appartementencomplex Residence Pharos. De uitstraling, de luxe; ja, het klopt echt, dit is Breskens! Wil je even genieten van al dit moois en het fantastische uitzicht op de haven? Kies dan voor een lunch bij Liefs Lies. Net open en nu al een succes. 

Damhert uit de ‘eigen achtertuin’

Damhert uit de ‘eigen achtertuin’

Als je de naam Strandpark De Zeeuws Kust hoort, denk je misschien niet direct aan een bezoek voor een lunch. Toch ben je hier van harte welkom. En het zal je niet verbazen dat je je er even onderdompelt in een andere wereld. Hier, in Renesse, met het strand zo dichtbij, lijkt de tijd even minder belangrijk en valt een ontspannen glimlach bijna automatisch op je. Stress? Daarvan heb je hier geen last. Op het strandpark vind je diverse horecagelegenheden, maar wij kiezen voor Strand Café DOK. Hier ben je alle dagen welkom voor een ontbijt, lunch, borrel of diner. Weer of geen weer, zomer of winter.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement