Lunchplek van de week

De DAM in Vrouwenpolder

De DAM in Vrouwenpolder

51°35'15.8"N 3°37'51.7"E: dit zijn de coördinaten van De DAM. Life is better at the beach geldt zeker hier. Je vindt De DAM op het strand bij Vrouwenpolder. Dit is strand zoals strand bedoeld is: breed, schoon, veilig en alle ruimte om volop te ontspannen. Vliegeren, kitesurfen, suppen, powerkiten en kitebuggyen of gewoon zonnebaden, luieren en af en toe het water in, het kan hier allemaal. Dat is allemaal extra leuk met de belofte van een fijn terras in de buurt.

lees verder...
Hotel Brasserie Smits in Wemeldinge

Hotel Brasserie Smits in Wemeldinge

Hotel Brasserie Smits is een begrip in de regio. Logisch, met zo’n lange geschiedenis, kent iedereen je. Het is de moeite waard om langs te gaan voor een hernieuwde kennismaking. Want met de komst van Erwin en Shea-Lynn is er veel veranderd.

lees verder...
Bier & Melksalon in Domburg

Bier & Melksalon in Domburg

De naam Bier & Melksalon is onlosmakelijk met Domburg verbonden. Dat ontdekte Mirjam Sala in de verzameling oude ansichtkaarten van haar opa. De naam intrigeerde haar. Deze was er in 1911 en 100 jaar later besloot zij haar eigen Bier & Melksalon te openen. Zo blijft de naam aan Domburg verbonden. Natuurlijk is er bier verkrijgbaar, Zeeuws bier welteverstaan, maar verder is dit een heerlijk plekje om te lunchen, en een uitstekend adres voor ontbijt, koffie en taart.

lees verder...
BR3AD Lunchbar in Terneuzen

BR3AD Lunchbar in Terneuzen

Het interieur van lunchbar BR3AD van de zussen Melissa en Priscilla Coppieters is al even industrieel als de omgeving. De lunchbar vind je aan de Innovatieweg in Hoek, midden op het Maintenance Value Park (MVP) in Terneuzen. Dit bedrijventerrein ligt naast Dow Benelux en is daarmee de ideale locatie voor onderhoudsbedrijven in de procesindustrie.

Lees meer...
Marktzicht in Goes

Marktzicht in Goes

Als één uitdrukking van toepassing is op Sabina van Boven dan is het wel: waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Dat is een compliment! Samen met haar man Geo runt zij Marktzicht in Goes. Dat ze daarvan geniet, is een understatement. Wie haar kent, weet dat hier haar passie ligt.

Lees meer...
Galerie POP in Domburg

Galerie POP in Domburg

Galerie POP zit op een prima plek, middenin het centrum van Domburg, bijna recht tegenover de kerk. Hier begint de winkelstraat, of eindigt die. Het is maar net wat jouw looproute is. Hoe dan ook, hier kun je terecht voor smaakvolle take away lekkernijen. Galerie POP is nu nog van vrijdag tot en met maandag open, maar vanaf april is dit weer iedere dag!

Lees meer...
Kaeswienkeltje in Tholen

Kaeswienkeltje in Tholen

Dit is ideaal! Bij het Kaeswienkeltje aan de Eendrachtsweg sla je twee vliegen in één klap! Hier vind je een uitgebreid assortiment kaas, vleeswaren, gebrande noten en andere delicatessen om lekker thuis van te genieten. Maar nu de brasserie van Kaeswienkeltje aan de Kaaij dicht is kun je in de winkel ook terecht voor koffie to go, heerlijke belegde broodjes, flatbread en wraps.

Lees meer...
De Juf in Middelburg

De Juf in Middelburg

We zijn een beetje het uitje van Middelburg, vertelt Else Kerkhof gekscherend. Samen met Ard Flipse is zij het gezicht van De Juf. De Juf op het Damplein is een fantastische plekje om een wandeling te starten of te eindigen. Of gewoon een goed excuus voor iedereen die zin heeft in iets lekkers.

Lees meer...
Roekoekoe Zierikzee

Roekoekoe Zierikzee

Vier jaar alweer runnen Sander en Eline Kloet Roekoekoe in Zierikzee. De naam is een mooie voorbode van wat je hier kunt verwachten. Het is er vrolijk, gezellig en inspiratievol. Inspiratie? Jazeker, want zonder het bewust zo te benoemen is misschien wel 90% van wat er op de kaart vegetarisch.

Lees meer...
De Dam in Goes

De Dam in Goes

Lekker vers in hartje Goes, dat is wat Christa haar gasten biedt. De Dam aan de Goese Veste is de perfecte locatie voor een lekkere lunch.

Lees meer...
Meneer Nilsson in Zierikzee

Meneer Nilsson in Zierikzee

Centraal, midden op het Havenplein van Zierikzee ontmoet je Meneer Nilsson. Wat een leuke stek is dit! Hier ben je welkom voor een gezellige borrel, zoete hap, lunch, diner of ontbijt. Geen trek? Dan maak je wel trek, want het leuke restaurant en royale terras zijn super uitnodigend!

Lees meer...
De Graanbeurs in Terneuzen

De Graanbeurs in Terneuzen

Contact houden met trouwe gasten, voor wat ‘reuring’ zorgen in de Noordstraat en gelijktijdig lekker bezig blijven.

Lees meer...
MarktCafé in Middelburg

MarktCafé in Middelburg

MarktCafé zet alles op alles om contact te houden met de trouwe gasten. Natuurlijk in sfeer!

Lees meer...
SOIF to Go

SOIF to Go

Bij SOIF is een winters afhaal-huisje dagelijks open is voor een kop koffie, glühwein, broodjes en: een toiletbezoek.

Lees meer...

  Agenda
  bekijk alles

  Medisea

  Medisea

  Medisea organiseert haar eerste congressenreeks voor academici in de zorg, in het mooie Zeeland. Op twee toplocaties in Zeeland zijn diverse interessante sprekers te zien op het gebied van complexe ouderenzorg vraagstukken. De accreditatie voor deelname aan het congres zal voor u geregeld worden.

  Lees meer...
  TZW’s Prinsjesdag

  TZW’s Prinsjesdag

  Ondernemersvereniging Terneuzen Zuidwest (TZW) gaat eraan beginnen: Prinsjesdag 2021!

  Lees meer...
  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes