Vers van de pers

Vooraankondiging subsidieregeling Human Capital Call

Vooraankondiging subsidieregeling Human Capital Call

Wat hebben het HR Netwerk Zeeland, het project ‘Leraar in opleiding’ en het project ‘Lagere werkdruk door inzet van slimme innovaties’ gemeen? Alle drie maakten ze gebruik van de subsidieregeling Human Capital Agenda! Lees verder op Zeeland Zakelijk!

GaragePark bouwt tweede park in Zeeland (Terneuzen)!

GaragePark bouwt tweede park in Zeeland (Terneuzen)!

Aan de Modempark levert GaragePark in het 1e kwartaal van het nieuwe jaar een tweede GaragePark in Zeeland op. Het park bestaat uit 74 premium garageboxen op van 21m2 t/m 29m2 op een volledig beveiligd en omheind terrein.

Blauwe vinvis terug naar Terneuzen

Blauwe vinvis terug naar Terneuzen

In de sluizen van Terneuzen is eind juli 2021 een walvis van 15 meter ontdekt. Het dier lag op de bulb van een zeeschip. Een deel van de vinvis wil het Portaal van Vlaanderen graag in zijn informatiecentrum tentoonstellen.

DE VIDEO'S VAN DE 5 GENOMINEERDE ZEEUWSE INNOVATIES 2020

DE VIDEO'S VAN DE 5 GENOMINEERDE ZEEUWSE INNOVATIES 2020

5 bedrijven strijden ook dit jaar weer om de titel van beste Zeeuwse innovatie. Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss zijn de genomineerden van 2020 en maken op 4 november 2020 kans op zowel de publieksprijs als de juryprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Alle genomineerden leggen in een korte video uit wat hun innovatie inhoudt. Vanaf 21 oktober kan jij jouw stem uitbrengen voor publiekprijs. De video's van de genomineerden SWYCS uit Middelburg SWYCS heeft een revolutionair systeem ontwikkeld gebaseerd op IoT (Internet of Things) technologie waardoor gebouwen out-of-the-box slim gemaakt worden. Hydrauvision uit Schoondijke Hydrauvision heeft, in samenwerking met het bedrijf Z-Bridge BV, een tweede innovatieve wijze ontwikkeld om van een bewegend schip op zee naar een offshore constructie over te stappen. Het systeem heet Bring to Work (B2W). Traas Ongediertebestrijding uit ‘s Gravenpolder Nieuwe wet- en regelgeving maken het buiten bestrijden van ratten niet gemakkelijk. Ook brengt dit veel risico’s voor kinderen en huisdieren met zich mee, met name in stedelijk gebied en in parken. Om die reden heeft Traas het concept rattenhotel ontwikkeld, wat inmiddels ook succesvol is toegepast in de praktijk. HelloContainer uit Goes HelloContainer digitaliseert administratieve handelingen die het vergelijken en boeken van containers binnen no time regelt. Van contact met vervoerders tot het opmaken van offertes en het verstrekken van exportdocumenten. Kobobss uit Yerseke Met de PackCheck producten en maatwerkoplossingen van Kobobss wordt het creëren, optimaliseren en borgen van verantwoorde processen in productie en logistiek mogelijk gemaakt.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement