Vers van de pers

Ook jij kunt jongeren met kanker helpen!

Ook jij kunt jongeren met kanker helpen!

Op 27 juli 2022 vindt er door de omgeving van Goes een recreatief wandel-event van 16 kilometer plaats. Deze wandeltocht wordt afgesloten met een dance-event. Het doel van deze tocht is om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker onder jongeren. Het onderzoek waarvoor deze editie geld wordt verzameld, is het onderzoek van Professor Edwin Cuppen. 

Moore DRV realiseerde in 2021 een omzet van € 64,4 miljoen

Moore DRV realiseerde in 2021 een omzet van € 64,4 miljoen

Het 100-jarige Moore DRV realiseerde in 2021 een omzet van € 64,4 miljoen, 2,3 procent meer dan in 2020. Een bescheiden groei in omzet, maar de investeringen in mensen, kwaliteit en automatisering hebben Moore DRV weer beter en relevanter gemaakt, schrijft bestuursvoorzitter Michael Bick in zijn voorwoord in het Jaarverslag 2021. De groei in adviesdiensten en in tevredenheid van de medewerkers ondersteunen dat.

Syrische Ahmad leerde snel Nederlands en vond een baan

Syrische Ahmad leerde snel Nederlands en vond een baan

De 33-jarige Ahmad Al Taleb vluchtte drie jaar geleden voor de oorlog in Syrië naar Nederland. Hij woont nu met zijn gezin in Yerseke. Inmiddels werkt hij al bijna een jaar als beveiliger bij het stadskantoor in Goes. Dat een vluchteling zo snel een baan vindt, is bijzonder volgens Vluchtelingenwerk.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement