Vers van de pers

Eenvoudig gratis solliciteren tijdens online banenmarkt

Eenvoudig gratis solliciteren tijdens online banenmarkt

Op 9 februari organiseert LMG strategie + creatie in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de online banenmarkt “Werken in Zeeland”, waar werkzoekenden met ruim 20 bedrijven uit diverse sectoren laagdrempelig in gesprek kunnen gaan. ‘Op dit moment heerst er een behoorlijke spanning op de Zeeuwse arbeidsmarkt vanwege de dalende werkloosheid en de toenemende vraag naar personeel’

DRV en mth worden Moore DRV en Moore MTH

DRV en mth worden Moore DRV en Moore MTH

De twee Nederlandse kantoren die zijn aangesloten bij Moore Global, het wereldwijde netwerk van onafhankelijke accountantskantoren, gaan Moore in hun naam voeren. Het zijn Moore DRV en Moore MTH. Beide organisaties willen zelfstandig en in goede samenwerking de marktpositie van Moore in Nederland verder verstevigen.

Mismatch op arbeidsmarkt aanpakken met NLwerktaanwerk

Mismatch op arbeidsmarkt aanpakken met NLwerktaanwerk

Er is grote krapte op de arbeidsmarkt, maar er zijn ook bedrijven die door de huidige omstandigheden werknemers moeten laten gaan. Om werkgevers te helpen hun personeel naar een andere sector te begeleiden, hebben VNO-NCW en MKB Nederland sinds vorige maand een helpdesk geopend. Een onderdeel van het initiatief NLwerktaanwerk, waarmee de vereniging de ‘mismatch’ op de arbeidsmarkt structureel wil aanpakken. En die mismatch is - zéker in Brabant en Zeeland- enorm, volgens de regionale afdeling VNO-NCW Brabant Zeeland. 

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement