Ondernemer van de Week

Zorg in Balans

Zorg in Balans

Wij zijn Witte-Boussen, een onafhankelijk assurantiekantoor. Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen, vastgoed, pensioenen en hypotheken. Wij zorgen voor zekerheid en continuïteit voor zowel bedrijven als particulieren.

Zo werkt zorgeloos verhuren van je vakantiewoning

Zo werkt zorgeloos verhuren van je vakantiewoning

We weten allemaal dat Zeeland een fantastische provincie is om vakantie te vieren. Als tweede woningeigenaar kun je optimaal van die populariteit profiteren. Dat kan eenvoudig door je vakantiehuis of chalet te verhuren via Interhome Group. Je woning komt dan wereldwijd in beeld bij geïnteresseerde vakantiegangers. Prettig om te weten is dat er in Wemeldinge een lokaal servicekantoor is, waar jij en je gasten met alle vragen terecht kunnen. “We ontzorgen woningeigenaren desgewenst volledig”, vertelt Alexander van Sabben, Service Office Specialist. “Sleutelbeheer, eindschoonmaak; we nemen het graag uit handen.”

Meer kans van slagen door meer samenwerking in de techniek

Meer kans van slagen door meer samenwerking in de techniek

De technische sector staat voor flinke uitdagingen, óók in Zeeland. Huis van de Techniek wil daarbij een belangrijke rol spelen en wel op het kruispunt van ondernemers, onderwijs en overheid. Berry Duckers, kwartiermaker/interim programmamaker, is overtuigd van de kracht van samenwerking. “Dat leidt tot meer draagvlak, meer vangnet en uiteindelijk ook meer kans van slagen. ”

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement