Ondernemer van de Week

Veilig en makkelijk CO2 compenseren met Ecolands

Veilig en makkelijk CO2 compenseren met Ecolands

De vraag naar duurzame diensten en producten neemt sterk toe. Ingegeven door een veranderende vraag van consumenten, leveranciers en overheden. Ook wet- en regelgeving die op grote bedrijven, woningbouwcorporaties en zorginstellingen af komt, speelt een grote rol. Dit maakt dat zij in hun aanbestedings- en vergunningstrajecten nu al de voorkeur geven aan duurzame aanbieders en actief gecompenseerde diensten en producten. Ook bij potentiële nieuwe werknemers weegt aandacht voor duurzaamheid steeds zwaarder mee. 

De lekkerste oliebollen van Zeeland!

De lekkerste oliebollen van Zeeland!

De jacht naar de beste oliebollen van Nederland, het blijft een spraakmakende traditie. Per provincie wordt er jaarlijks iemand tot de beste verkozen. De familie Hoefnagels van Zeeuwse Gebakkraam Terneuzen werd deze week blij verrast toen er een postauto voor hun kraam stopte.

‘Wij maken overstappen makkelijk én aantrekkelijk’

‘Wij maken overstappen makkelijk én aantrekkelijk’

Overstappen naar een andere accountant? Dat lijkt ingewikkeld, maar is het allerminst. Zeker als je dat in deze periode van het jaar doet én samenwerkt met een accountantskantoor die je al het werk uit handen neemt. Simonse & Geus in Heinkenszand is zo’n kantoor. Daarbij maken ze niet alleen het overstappen makkelijk, maar alles op het gebied van boekhouden en lonen. “Door te kiezen voor een volledig digitale workflow ontlasten we ondernemers. Als je nu alles nog in ordners bewaart, is dat natuurlijk even wennen. Maar wij weten uit ervaring hoe enthousiast ondernemers over onze werkwijze zijn. Ze besteden minder tijd aan hun administratie, maar hebben wel veel meer grip op hun bedrijf.”

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement