Ondernemer van de Week

Alle service die je van een garage mag verwachten

Alle service die je van een garage mag verwachten

Jan-Willem de Voogd heeft de automarkt de afgelopen jaren behoorlijk zien veranderen. Als Mitsubishi-specialist is hij al bijna dertig jaar in deze branche actief; hij weet wat er te koop is. Volgens hem vindt de grootste verandering binnen nu en de komende tien jaar plaats. “We rijden nu nog hoofdzakelijk op benzine of diesel. Dat gaat stoppen, omdat we langzaam maar zeker allemaal elektrisch zullen gaan rijden. Electrische auto’s vergen minder onderhoud, maar dat onderhoud is wel erg belangrijk en dient regelmatig plaats te vinden.”

De puntjes op de IT voor jouw ideale werkomgeving

De puntjes op de IT voor jouw ideale werkomgeving

PCI verhuist. Het bedrijf dat ervoor zorgt dat iedere medewerker, iedere dag op de beste manier kan werken, verhuist naar een pand aan Klein Frankrijk in Goes. “We hebben voor dit pand gekozen vanwege de mooie zichtlocatie. Bovendien hebben we er meer kantoorruimte en een showroom die we geheel in stijl met het nieuwe werken kunnen inrichten.”

LI sports werpt nieuw licht op sportaccommodaties

LI sports werpt nieuw licht op sportaccommodaties

Joran de Witte is directeur-eigenaar van LI sports. Dit bedrijf verhuisde onlangs van Kruiningen, waar het een bedrijfspand deelde met LuxImprove, naar een eigen pand aan Klein Frankrijk in Goes. Daar heeft het bedrijf weer volop ruimte voor groei. “Het klinkt misschien vreemd uit de mond van een eigenaar van een verlichtingsbedrijf, maar mijn missie is dat het wel wat donkerder mag worden in Nederland. Dat kán ook, door op een andere manier te verlichten, met minder impact op de omgeving. Daar maak ik me hard voor. LI sports heeft genoeg innovatiekracht om dat te verwezenlijken.”

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement