Ondernemer van de Week

‘Wensen van mensen koppelen aan juiste wetten en regels’

‘Wensen van mensen koppelen aan juiste wetten en regels’

Henriëtte Visser is eind mei beëdigd als notaris voor de arrondissementsrechtbank in Den Bosch. De eed die ze daarbij aflegde, begint als volgt: Ik zweer getrouwheid aan de Koning en de Grondwet en eerbied voor de rechterlijke autoriteiten. Dat maakt in één klap duidelijk dat hier sprake is van een bijzonder beroep. Voor Henriette is de beëdiging vooral een belangrijke mijlpaal. “Het was een lange weg, al voelt dat niet zo. Daarvoor is het werk eenvoudigweg te leuk en te gevarieerd. Maar natuurlijk ben ik blij dat ik nu als notaris-ondernemer kan toetreden tot notariskantoor De Zeeuwse Alliantie. Dat betekent nog meer verantwoording en afwisseling in mijn dagelijkse werk.”

Bouwraadhuis: passie voor bouw en ontwerp

Bouwraadhuis: passie voor bouw en ontwerp

Bouwraadhuis, het Zeeuwse architecten- en ingenieursbureau in Kruiningen, is in ruime een halve eeuw uitgegroeid tot een gerenommeerd, regionaal bureau gestoeld op twee belangrijke pijlers: architectuur en engineering. “We combineren ons vakmanschap en onze passie voor bouwen met jarenlange kennis en ervaring”, aldus Jeroen Brouwer en Teun Hoogvliet, eigenaren van Bouwraadhuis. “Zo kunnen we de meest uiteenlopende nieuwbouw- en uitbreidingsplannen realiseren.”

Wij dragen zorg voor de flexibele schil van bedrijven

Wij dragen zorg voor de flexibele schil van bedrijven

Directeur Chiel de Jager van De Jager Detachering in Rilland legt uit dat zijn bedrijf zorgdraagt voor de flexibele schil van tal van bedrijven in Zeeland en West-Brabant. “Ons uitzendbureau is een echt familiebedrijf. Het bedrijf is in 2004 gestart door mijn vader en broer. In ons team werken ongeveer veertig vaste medewerkers, waarvan twee zussen, twee zwagers en drie broers. Dagelijks zijn we actief met het begeleiden van onze medewerkers. Dat doen we vanaf kantoor, maar daarnaast hebben we eigen chauffeurs die het vervoer van de uitzendkrachten verzorgen.”

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement