Ondernemer van de Week

Houd in het verkeer een beetje rekening met elkaar

Houd in het verkeer een beetje rekening met elkaar

Wie zaait… moet oogsten. Onder deze noemer voert het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) een oogstcampagne uit om zowel agrariërs, loonwerkers als alle andere weggebruikers bewust te maken van een veilige verkeersdeelname. Dat dat nodig is, merkt ook Jeroen Boonman. Hij heeft samen met zijn ouders een agrarisch bedrijf in Heinkenszand. “Ik zie regelmatig verkeersituaties waarvan ik denk: dat is niet veilig.”

Veilig en makkelijk CO2 compenseren met Ecolands

Veilig en makkelijk CO2 compenseren met Ecolands

De vraag naar duurzame diensten en producten neemt sterk toe. Ingegeven door een veranderende vraag van consumenten, leveranciers en overheden. Ook wet- en regelgeving die op grote bedrijven, woningbouwcorporaties en zorginstellingen af komt, speelt een grote rol. Dit maakt dat zij in hun aanbestedings- en vergunningstrajecten nu al de voorkeur geven aan duurzame aanbieders en actief gecompenseerde diensten en producten. Ook bij potentiële nieuwe werknemers weegt aandacht voor duurzaamheid steeds zwaarder mee. 

De lekkerste oliebollen van Zeeland!

De lekkerste oliebollen van Zeeland!

De jacht naar de beste oliebollen van Nederland, het blijft een spraakmakende traditie. Per provincie wordt er jaarlijks iemand tot de beste verkozen. De familie Hoefnagels van Zeeuwse Gebakkraam Terneuzen werd deze week blij verrast toen er een postauto voor hun kraam stopte.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement