Ondernemer van de Week

We laten ons netwerk graag voor u werken

We laten ons netwerk graag voor u werken

Ronald Denkelaar uit Vlissingen is geen man van stil zitten. Samen met zijn vrouw Nadwa ziet hij kansen en mogelijkheden. Na een carrière als adviseur afvalwaterbehandeling en het installeren van zonnepanelen, startten Ronald en Nadwa in Vlissingen een schoonmaakbedrijf en uitzendbureau. De naam is de Arabische vertaling voor het woord ‘correct’. En dat is precies wat ze nastreven. Hun kracht?  “We geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om aan de slag te gaan. Daarin zijn we niet naïef. We maken altijd met iedereen persoonlijk kennis en begrijpen wat inleners belangrijk vinden.”

Het grootste rendement uit je reclamebudget voor 2022 halen?

Het grootste rendement uit je reclamebudget voor 2022 halen?

Het grootste rendement uit je reclamebudget voor 2022 halen? Van het bepalen van de juiste strategie en aansprekende creaties tot online aanwezigheid en events. LMG strategie+creatie weet precies de juiste snaar te raken als het gaat om scherpe creaties en slimme oplossingen.

Scherpe creatie en slimme oplossingen

Scherpe creatie en slimme oplossingen

LMG is een fullservice reclamebureau. Dat betekent eigenlijk dat ze alles in huis hebben om de klant optimaal te kunnen helpen. Zo hebben ze hun eigen socialmedia-experts, grafisch designers en developers. Naast het bureauwerk wat ze doen, organiseren ze ook grote evenementen (Contacta, Horecabeurs Goes en diverse banenmarkten). En Zeeland Zakelijk? Ook dat platform beheert LMG volledig.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement