Ondernemer van de Week

‘Schilderen is even verslavend als het ontwerpen van een tuin’

‘Schilderen is even verslavend als het ontwerpen van een tuin’

‘Geef me een kind en ik toon je de man’, luidt een aan de Jezuïeten toegeschreve

‘Geef me een kind en ik toon je de man’, luidt een aan de Jezuïeten toegeschreven motto. Als dat voor iemand opgaat, is dat wel voor Jan Sandee. Al op de basisschool is hij gefascineerd door groen en

lees verder...
Van diskjockey naar grafisch ontwerper

Van diskjockey naar grafisch ontwerper

“Happy Hard Core; natuurlijk draai ik dat nog wel eens. Denk aan de Party Animal

“Happy Hard Core; natuurlijk draai ik dat nog wel eens. Denk aan de Party Animals. Heerlijk, dat brengt me direct terug naar de jaren negentig. Ik legde mijn creativiteit toen in muziek en het draaien

lees verder...
Unieke combinatie van geveltechniek en pleegzorg

Unieke combinatie van geveltechniek en pleegzorg

De beste investering is een investering in jezelf.” We spreken Martine Harthoorn

De beste investering is een investering in jezelf.” We spreken Martine Harthoorn – van Horssen. Samen met haar broer Gerben van Horssen is zij eigenaar van HGZ Geveltechniek in Arnemuiden. Maar, ze is

lees verder...
Ondernemer van de Week

‘Als iedereen zegt dat het niet kan, word ik strijdbaar’

“En de winnaar is: HelloContainer! Geweldig, ik was overdonderd. Alleen de nomin

“En de winnaar is: HelloContainer! Geweldig, ik was overdonderd. Alleen de nominatie vond ik al een ‘taartmomentje’. Toen ik op de dag van de livestream-uitreiking hier bij ons pand gedeputeerde Jo-An

lees verder...

    Categorieën

    Zeeland Zakelijk is een onderdeel van LMG strategie + creatie