Ondernemer van de Week

Ik lever flexibiliteit en ik lééf het zelf ook

Ik lever flexibiliteit en ik lééf het zelf ook

Ton Veraart is een man met verschillende petten. Veel Zeeuwen kennen hem uit de

Ton Veraart is een man met verschillende petten. Veel Zeeuwen kennen hem uit de Zeeuwse politiek. Als D66 Statenlid maakte hij zich bijvoorbeeld hard voor twee miljard euro compensatie voor de gemiste

lees verder...
We hebben oog voor de mooiste locaties en gebouwen

We hebben oog voor de mooiste locaties en gebouwen

“De Timmerfabriek in Vlissingen is misschien wel het meest spraakmakende project

“De Timmerfabriek in Vlissingen is misschien wel het meest spraakmakende project dat we in portefeuille hebben. Dit schitterende, industriële rijksmonument transformeren wij in een Urban Leisure Hotel

lees verder...
Met mout, hop en gist kun je heel veel variëren

Met mout, hop en gist kun je heel veel variëren

“Het is eigenlijk raar dat in sterrenrestaurants zo weinig bier wordt geschonken

“Het is eigenlijk raar dat in sterrenrestaurants zo weinig bier wordt geschonken. Laten we eerlijk zijn: wijn is eigenlijk heel saai. Het lijkt allemaal op elkaar. Dan bier, daarin is eindeloos veel v

lees verder...
Meer klanten, meer omzet met de retail acties van Selly
Ondernemer van de Week

Meer klanten, meer omzet met de retail acties van Selly

"Mijn mooiste retail actie? Dat is volgens mij de Selly Chocoladeletterfabriek.

"Mijn mooiste retail actie? Dat is volgens mij de Selly Chocoladeletterfabriek. Mijn beste is de Boodschappen Bingo. Daarbij scoren we regelmatig een respons van 75 procent! Dat is echt ongekend hoog.

lees verder...
Iedereen is wel ergens baas in
Ondernemer van de Week

Iedereen is wel ergens baas in

Als het afgelopen jaar Jordi Dooge iets geleerd heeft, is het wel hoe flexibel m

Als het afgelopen jaar Jordi Dooge iets geleerd heeft, is het wel hoe flexibel mensen zijn. Dat geldt ook voor hemzelf. Het was het tweede jaar na de start van zijn bedrijf Horecabaas en hij was helem

lees verder...
Op naar Ibiza in Vrouwenpolder
Ondernemer van de Week

Op naar Ibiza in Vrouwenpolder

“Ik kwam vroeger altijd met een nat pak thuis. Waarom? Er lag een sloot waarvan

“Ik kwam vroeger altijd met een nat pak thuis. Waarom? Er lag een sloot waarvan iedereen zei dat ik daar niet overheen kon springen. Dat bleef ik proberen.” In deze ene anekdote ligt misschien wel het

lees verder...
YOUR Safety Partner
Ondernemer van de Week

YOUR Safety Partner

Samen in de schoolbanken, samen ondernemen. Een bijzonder verhaal, met als rode

Samen in de schoolbanken, samen ondernemen. Een bijzonder verhaal, met als rode draad de passie voor veiligheid. YOUR Safety Partner is het sluitstuk van - of beter : het begin na - de tweejarige ople

lees verder...
We kennen jou en de regio waar je actief bent
Ondernemer van de Week

We kennen jou en de regio waar je actief bent

Witte-Boussen is een alleskunner. Een bedrijf waarvan het fijn is dat de adviseu

Witte-Boussen is een alleskunner. Een bedrijf waarvan het fijn is dat de adviseurs naast je staan, zowel in goede als in slechte tijden. Particulieren kunnen er terecht voor een uitgebreid dienstenpak

lees verder...
Vooral interesse in de ondernemer áchter de cijfers
Ondernemer van de Week

Vooral interesse in de ondernemer áchter de cijfers

Meer nog dan cijfers ben ik geïnteresseerd in het verhaal erachter. Gaandeweg he

Meer nog dan cijfers ben ik geïnteresseerd in het verhaal erachter. Gaandeweg heb ik ontdekt dat daar mijn passie ligt. Ik wil ondernemers coachen en begeleiden. Dat gaat veel verder dan het samenstel

lees verder...
Altijd een persoonlijke ontvangst voor je verblijf of vergadering
Ondernemer van de Week

Altijd een persoonlijke ontvangst voor je verblijf of vergadering

Hof Olmenstein in Abbekinderen. De naam klinkt al zo idyllisch dat je er alleen

Hof Olmenstein in Abbekinderen. De naam klinkt al zo idyllisch dat je er alleen daarom al graag eens een kijkje neemt. En terecht. Op de boerderij waar Arianne de Voogd opgroeide, heeft zij een fantas

lees verder...
Hee, er zitten algen in mijn bitterballen!
Ondernemer van de Week

Hee, er zitten algen in mijn bitterballen!

Algen in je bitterbal en in je kroket; het klinkt misschien nog een beetje raar,

Algen in je bitterbal en in je kroket; het klinkt misschien nog een beetje raar, maar het is zeker echt waar. Bij de Ronald de Vos ligt de vriezer inmiddels vol met deze snacks uit de webshop van De A

lees verder...
Schilderen is even verslavend als het ontwerpen van een tuin
Ondernemer van de Week

Schilderen is even verslavend als het ontwerpen van een tuin

‘Geef me een kind en ik toon je de man’, luidt een aan de Jezuïeten toegeschreve

‘Geef me een kind en ik toon je de man’, luidt een aan de Jezuïeten toegeschreven motto. Als dat voor iemand opgaat, is dat wel voor Jan Sandee. Al op de basisschool is hij gefascineerd door groen en

lees verder...
Van diskjockey naar grafisch ontwerper
Ondernemer van de Week

Van diskjockey naar grafisch ontwerper

“Happy Hard Core; natuurlijk draai ik dat nog wel eens. Denk aan de Party Animal

“Happy Hard Core; natuurlijk draai ik dat nog wel eens. Denk aan de Party Animals. Heerlijk, dat brengt me direct terug naar de jaren negentig. Ik legde mijn creativiteit toen in muziek en het draaien

lees verder...
Unieke combinatie van geveltechniek en pleegzorg
Ondernemer van de Week

Unieke combinatie van geveltechniek en pleegzorg

De beste investering is een investering in jezelf.” We spreken Martine Harthoorn

De beste investering is een investering in jezelf.” We spreken Martine Harthoorn – van Horssen. Samen met haar broer Gerben van Horssen is zij eigenaar van HGZ Geveltechniek in Arnemuiden. Maar, ze is

lees verder...
Als iedereen zegt dat het niet kan, word ik strijdbaar
Ondernemer van de Week

Als iedereen zegt dat het niet kan, word ik strijdbaar

“En de winnaar is: HelloContainer! Geweldig, ik was overdonderd. Alleen de nomin

“En de winnaar is: HelloContainer! Geweldig, ik was overdonderd. Alleen de nominatie vond ik al een ‘taartmomentje’. Toen ik op de dag van de livestream-uitreiking hier bij ons pand gedeputeerde Jo-An

lees verder...

    Categorieën

    Zeeland Zakelijk is een onderdeel van LMG strategie + creatie