Organisatie van de week

Innovatief idee? Impuls Zeeland helpt je verder!

Innovatief idee? Impuls Zeeland helpt je verder!

Zeeuwse ondernemers met een innovatief idee vinden bij Impuls Zeeland een helpende hand. Een team van ongeveer veertig bevlogen medewerkers staat ondernemers onafhankelijk en kundig bij om de innovatie verder te brengen. Impuls Zeeland richt zich in grote lijnen op vestigen, financieren en het ontwikkelen van projecten & programma’s. Alles met als doel  ondernemend en economisch Zeeland te versterken.

EQUANS draagt bij aan Zeeuwse wereldprimeur

EQUANS draagt bij aan Zeeuwse wereldprimeur

Nederland is een wereldprimeur rijker. Terneuzen is het toneel voor de eerste demofabriek die milieuonvriendelijk bouwpiepschuim omzet in herbruikbare materialen. Het piepschuim, afkomstig uit heel Europa, komt de komende jaren vrij door de sloop van oude woningen. Opdrachtgever PolyStyreneLoop (PS Loop) draagt zo op grote schaal bij aan de circulaire economie.

Samen de Zeeuwse energietransitie versnellen

Samen de Zeeuwse energietransitie versnellen

Saman Groep uit Zierikzee en DELTA Energie in Middelburg slaan de handen ineen. Met een gezamenlijk aanbod van groene stroom, gas en duurzame installaties wordt de stap naar verduurzaming voor iedere Zeeuw een stuk eenvoudiger. Naast de aantrekkelijke Duurzame DELTA Deals voor particulieren, hebben beide samenwerkingspartners ook een aantrekkelijk aanbod voor ondernemers. Dit presenteren zij tijdens de netwerkbeurs Contacta.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement