Organisatie van de week

EQUANS draagt bij aan Zeeuwse wereldprimeur

EQUANS draagt bij aan Zeeuwse wereldprimeur

Nederland is een wereldprimeur rijker. Terneuzen is het toneel voor de eerste demofabriek die milieuonvriendelijk bouwpiepschuim omzet in herbruikbare materialen. Het piepschuim, afkomstig uit heel Europa, komt de komende jaren vrij door de sloop van oude woningen. Opdrachtgever PolyStyreneLoop (PS Loop) draagt zo op grote schaal bij aan de circulaire economie.

Samen de Zeeuwse energietransitie versnellen

Samen de Zeeuwse energietransitie versnellen

Saman Groep uit Zierikzee en DELTA Energie in Middelburg slaan de handen ineen. Met een gezamenlijk aanbod van groene stroom, gas en duurzame installaties wordt de stap naar verduurzaming voor iedere Zeeuw een stuk eenvoudiger. Naast de aantrekkelijke Duurzame DELTA Deals voor particulieren, hebben beide samenwerkingspartners ook een aantrekkelijk aanbod voor ondernemers. Dit presenteren zij tijdens de netwerkbeurs Contacta.

Sommige ondernemers laten zich niet klein krijgen

Sommige ondernemers laten zich niet klein krijgen

Ze gaan door en zien ook bij tegenwind kansen. Ze blijven investeren, terwijl anderen de hand op de knip houden. Ze blijven leren, misschien wel juist omdat het even tegenzit. Zo’n ondernemer is Ron Diephout. Samen met zijn vrouw Vivian, is hij de drijvende kracht achter hotel & brasserie Katoen in Goes. “De overheidsbeslissing om de horeca te sluiten greep me destijds echt naar de strot. Wat nu? Uiteindelijk hebben we die periode gebruikt om zaken te verbeteren. Zo hebben we, samen met onze accountant DRV, geïnvesteerd in automatisering en digitalisering. Ik heb nu nog meer grip op de cijfers!”

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement