Organisatie van de week

Zorgeloze verhuur van uw vakantiewoning

Zorgeloze verhuur van uw vakantiewoning

Interhome Group biedt een persoonlijke service aan eigenaren en zorgt voor effectieve marketing en het volledige beheer van uw vakantiewoning!

De Baar Touringcars zet in op verkeersveiligheid

De Baar Touringcars zet in op verkeersveiligheid

De medewerkers van De Baar Touringcars in Wemeldinge hebben onlangs samen het startsein gegeven voor het nieuwe seizoen. Belangrijk gespreksonderwerp was verkeersveiligheid en de MONO-campagne van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ). “Als touringcarchauffeur heb je met meer afleidingen te maken dan alleen je smartphone. Passagiers vragen aandacht, de audio- en video-installatie moet bediend worden en je hebt contact met kantoor. Het was bijzonder zinvol om daarover samen van gedachten te wisselen. We zijn ons allemaal weer bewust van onze eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van verkeersveiligheid.”

‘Aandacht voor verkeersveiligheid moet hoger op de agenda’

‘Aandacht voor verkeersveiligheid moet hoger op de agenda’

“Verkeer is net als voetbal, iedereen heeft er verstand van. En dat terwijl verkeer en mobiliteit specialistische vakgebieden zijn. Deze verdienen alle aandacht bij het tekenen van stedenbouwkundige plannen, het herinrichten van wijken en  het ontwikkelen van nieuwe projecten. Mijn ervaring is  dat de aandacht voor verkeersveiligheid echt wat hoger op de agenda moet komen.” Jan d’Haens is mede-eigenaar van Juust in Kapelle. Juust is een onafhankelijk bureau voor civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en mobiliteit.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement