Organisatie van de week

‘Aandacht voor verkeersveiligheid moet hoger op de agenda’

“Verkeer is net als voetbal, iedereen heeft er verstand van. En dat terwijl verkeer en mobiliteit specialistische vakgebieden zijn. Deze verdienen alle aandacht bij het tekenen van stedenbouwkundige plannen, het herinrichten van wijken en  het ontwikkelen van nieuwe projecten. Mijn ervaring is  dat de aandacht voor verkeersveiligheid echt wat hoger op de agenda moet komen.” Jan d’Haens is mede-eigenaar van Juust in Kapelle. Juust is een onafhankelijk bureau voor civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en mobiliteit.

‘Met 146 auto’s op de weg is aandacht voor MONO heel belangrijk’

‘Met 146 auto’s op de weg is aandacht voor MONO heel belangrijk’

Als Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM)-coördinator bij Paree en InTec heeft Joost Zuidijk altijd oog voor kansen om de veiligheid te verbeteren. Dus toen de mogelijkheid zich voordeed om het MONO-Helden stokje over te nemen van Wielemaker leek hem dat een uitstekend middel om het MONO rijden onder de aandacht te brengen bij zijn 220 collega’s. “MONO en verkeersveiligheid in het algemeen zijn daarmee belangrijke thema’s geworden tijdens onze personeelsbijeenkomsten. Natuurlijk verschillen de meningen. Sommigen omarmen het idee van MONO, anderen zijn wat sceptischer. Naar mijn idee mag dat, zolang we er maar samen over praten.”

'Inspireren, stimuleren en realiseren van digitalisering'

'Inspireren, stimuleren en realiseren van digitalisering'

Digitaliseren lijkt aan de orde van de dag. In veel gevallen blijkt digitaliseren daadwerkelijk meerwaarde te hebben. Je kunt daardoor efficiënter werken, je hebt minder medewerkers nodig of het helpt je om veiliger te werken. Toch kun je je als mkb-ondernemer afvragen of digitaliseren ook voor jou een oplossing kan zijn. Bovendien, waar begin je? Het antwoord is simpel: bij Impuls Zeeland. Rutger van der Male, projectleider digitalisering bij Impuls Zeeland, legt je graag uit wat hij en zijn collega’s voor je kunnen betekenen.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement