Op weg naar elektrisch rijden vanaf de zaak

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Meer en meer bedrijven kiezen voor een elektrisch wagenpark of bieden hun medewerkers elektrische leaseauto’s aan. Met het oog op vergroening wil verder een toenemend aantal bedrijven ook onder de medewerkers elektrisch of hybride rijden stimuleren. Een belangrijke succesfactor daarbij is de mogelijkheid van elektrisch laden op de zaak – voor werknemers, klanten en bezoekers. Daar loopt het vaak spaak, want hoe regel je dit? Robbert Meeuwse is account manager Charge bij AgriSnellaad /CZAV Mobility Group. Hij helpt je graag op weg.

Met de start van het platform LadeninZuidwest.nl neemt AgriSnellaad, samen met Saman Groep, alle drempels weg, die mensen en bedrijven kunnen ervaren bij elektrisch rijden én laden. Uit ervaring weet Robbert dat voor veel bedrijven elektrisch rijden en alles wat daarbij komt kijken, onbekend terrein is. Want, hoe werkt dat met laden op de zaak? Waaraan moet je denken qua investering? Hoe zit het met onderhoud en beheer? En is de aansluiting van een laadpaal überhaupt mogelijk in jouw bedrijfspand?

Start bij LadeninZuidwest.nl
Om dit uitzoekwerk en alle administratieve rompslomp te voorkomen, is een aanmelding via LadeninZuidwest.nl een wijs besluit. Robbert: “Wij nemen alle zorgen van A tot Z uit handen. Dat betekent dat wij het volledige traject overnemen: wij doen de investering en regelen alles. In de regel kost dit twee tot drie maanden. Daarna kan eenvoudig met de eigen laadpas of die van de leasemaatschappij worden geladen.”

Al ruim 300 laadpalen
Afgelopen jaar zijn op deze manier al ruim 300 laadpalen geplaatst bij bedrijven in heel Zuidwest Nederland. Daarbij kun je denken aan recreatiebedrijven maar ook aan accountantskantoren, industriële bedrijven en bedrijfsverzamelgebouwen.

Opladen thuis of in de wijk
Robbert benadrukt dat hij vanuit LadeninZuidwest.nl graag verder kijkt dan het bedrijf alleen. Logisch, de medewerker wil ook in de weekenden en vakanties zorgeloos kunnen laden. “Wij hebben afspraken met vrijwel alle gemeenten in Zeeland. Heb je interesse in een laadpaal in de wijk, in je straat of je eigen oprit? Laat het weten, want ook dat regelen wij graag.”

Laat je adviseren
Wil je laadpalen laten plaatsen bij je bedrijf of in jouw wijk? Laat je dan vooraf goed informeren. Robbert komt graag vrijblijvend langs om in een persoonlijk gesprek na te gaan wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn.  

Bel of mail voor het maken van een afspraak:
Robbert Meeuwse
Telefoon: 06 21 37 00 66 
E-mail: r.meeuwse@czav.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement