Weekvraag

Waarom op STAP gaan?

Waarom op STAP gaan?

Met de STAP-subsidie kun je jezelf verder ontwikkelen en je positie op de arbeidsmarkt versterken. Over een week is het weer zo ver! Op 1 juli om 10.00 uur kun je weer een STAP-budget aanvragen. Je kunt een vergoeding van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen om te gebruiken voor scholing. Wees er op tijd bij! Want op=op.

Waarom zou je een werkstraflocatie worden?

Waarom zou je een werkstraflocatie worden?

Reclassering Nederland is verantwoordelijk voor de uitvoering van werkstraffen. Meestal voeren werkgestraften hun werkstraf uit bij maatschappelijke organisaties. Maar werkgestraften gaan ook regelmatig aan de slag bij bedrijven. Bjorn van Overveld is Projectbeheerder Reclassering in de regio Zuid, werkgebied Zeeland-West Brabant. In Zeeland en met name op Walcheren zoekt hij bedrijven en instellingen waar Zeeuwse werkgestraften een aantal uren zinvol en onbetaald werk kunnen verrichten.

Welke chocolade paaseieren eten we met Pasen?

Welke chocolade paaseieren eten we met Pasen?

Zo lekker, al die chocolade paaseieren en -eitjes, waar we al weken voor Pasen van kunnen genieten. Van grote, luxe chocolade eieren tot kleine, gevulde paaseitjes met de lekkerste smaakcombinaties. Donna en Britt Witte van Chocolade Lekkers uit Terneuzen weten er alles van. In hun winkel is de chocolade stormloop nog groter dan met Kerst. “Pasen is voor veel mensen een echt chocoladefeest.”

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement