Weekvraag

Geen UFO’s, maar wat weet jij van UBO’s?

Geen UFO’s, maar wat weet jij van UBO’s?

UBO's (Ultimate Beneficial Owners). Het zijn mensen die uiteindelijk eigenaar zijn van, of zeggenschappen hebben over een organisatie. Wist je dat ruim 1,5 miljoen organisaties uiterlijk 27 maart hun UBO's moeten inschrijven in het UBO-register? De KVK beantwoord de 5 belangrijkste vragen en legt uit wat een UBO is en of jouw organisatie te maken krijgt met het UBO-register.

Hoe actueel is social media nog?

Hoe actueel is social media nog?

Of social media nog actueel is? Natuurlijk! Social media gaat 24/7 door, maar het is niet ongrijpbaar. Veel opdrachtgevers denken dat ze er geen vat op kunnen krijgen. Terwijl social media je juist heel goed kan helpen bij bijvoorbeeld naamsbekendheid. LMG strategie+creatie heeft veel ervaring rondom social media. "Het is een sport geworden om bedrijven doelen te laten bereiken door middel van social media". Toch zien we regelmatig fabels over social media voorbijkomen die we graag even willen ontkrachten. 

Wat is eHerkenning?

Wat is eHerkenning?

Ben je ondernemer, dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van eHerkenning. Vanaf 1 januari 2022 is het voor ondernemers namelijk alleen nog mogelijk om in te loggen bij de Belastingdienst via eHerkenning (dit geldt voor alle belastingmiddelen). Het oude ondernemersportaal van de Belastingdienst vervalt.

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement