Zaterdag ochtend van

‘Met de juiste mindset kun je grenzen verleggen’

‘Met de juiste mindset kun je grenzen verleggen’

Emma Brandes is assistent-accountant bij Rijkse Accountants in Middelburg. Wie haar op een normale werkdag ontmoet, ziet een keurige young professional, die zich voor 100% inzet voor het kantoor en de klanten. Eenmaal thuis verandert ze in een sportieve doorbijter. Emma doet aan survivalsport en binnen die sport heeft ze zich momenteel een ultiem doel gesteld. Op 16 juli aanstaande gaat Emma namelijk als eerste vrouw ter wereld 1000 swingovers doen. Het geld dat ze hiermee inzamelt, is bestemd voor de stichting Vrienden Cliënten Emergis (VCE). “Aandacht voor mentale gezondheid staat bij deze extreme sport challenge centraal.”

Advocaat en ‘pleitbezorger’ voor Festival De Ballade

Advocaat en ‘pleitbezorger’ voor Festival De Ballade

Het Kopje van Kanada, aan de Nieuw Neuzenweg in Hoek is ook dit jaar het terrein waar festival De Ballade zich afspeelt. Op 8, 9 en 10 juli vindt de vierde editie van het festival plaats. Maikel Harte is één van de drijvende krachten achter het festival. Maikel, advocaat, cabaretier, columnist en muzikant uit Terneuzen, vertelt dat het festival niet uit is op grote namen op de affiche. De inzet is vooral een leuke ‘feestje’ met een ludiek randprogramma. “Je hoeft niet perse Zeeuws-Vlaams te kunnen praten, maar je moet op z’n minst de Vlaamse tongval wel kunnen appreciëren”, lacht hij.

Jovan mag zichzelf een echte Flandrien noemen

Jovan mag zichzelf een echte Flandrien noemen

Heb jij wat nodig is om een echte Flandrien te worden? Het is die uitdaging die Jovan Dierkx van TiDi Media in Terneuzen samen met zijn wielermaten aanging: de Flandrien Challenge. Ruim vierhonderd kilometer fietsen, 5.500 hoogtemeters maken en alle bekende Vlaamse beklimmingen bedwingen, en dat binnen 72 uur. Zwaar? Zeker!

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement