Zaterdag ochtend van

Accountant en 'rijdende rechter'

Accountant en 'rijdende rechter'

Het vergelijk met De Rijdende Rechter maakt Frank Kolijn eigenlijk alleen om duidelijk te maken wat hij in zijn vrije tijd doet. Behalve dat in het bekende televisieprogramma ook burenruzies worden beslecht, loopt de vergelijking spaak. “Via Buurtbemiddeling Terneuzen help ik mensen om burenruzies op te lossen. Geen sensatie, niets opgeklopt of opgefokt, maar juist bescheiden en in relatieve rust. En om maar gelijk een ander misverstand weg te werken: ik kom echt overal, oud en jong, autochtoon en allochtoon, in portiekflats, bejaardenhuizen, volksbuurten en villawijken.”

Met JOEPA maximaal genieten van golf

Met JOEPA maximaal genieten van golf

Patricia van Damme is zelfstandig ondernemer. Momenteel is zij actief als programmamanager bij Zeeland Connect. Daarnaast geeft zij les op de Avans Hogeschool en begeleidt zij afstudeerders. Haar kracht ligt op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en klantgericht ondernemen. “Ik noem mezelf gekscherend wel eens een ‘fladderaar’, omdat ik eigenlijk van alles en nog wat doe. In de basis ben ik een creatief en intuïtief mens.” 

Makelaar in (vogel)huizen

Makelaar in (vogel)huizen

Tommy van Overmeeren is als makelaar actief in Zeeuws-Vlaanderen. Met UM Zeeland boekt hij het ene verkoopsucces na het andere. Ook op een ander vlak scoort hij goed. Zo goed zelfs, dat hij zich Wereldkampioen mag noemen. “Op het Wereldkampioenschap afgelopen jaar in Portugal behaalde ik twee keer de titel Wereldkampioen en twee zilveren titels; allemaal met zilverbekjes. Natuurlijk ben ik daar heel blij mee. Het is echt het summum wat je kunt bereiken als vogelkweker.” 

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement