Zaterdag ochtend van

In de laatste weken voor aanvang, lééf ik Rescue Vlissingen

In de laatste weken voor aanvang, lééf ik Rescue Vlissingen

“De organisatie van Rescue Vlissingen 2022 is in volle gang. Als secretaris ben ik nauw betrokken. Het organiseren van zo’n evenement vergt haast meer dan een fulltime baan. Zeker in de laatste weken voor aanvang lééf ik Rescue. Ik doe het graag! Ik vind het mooi om de passie van hulpverleners een podium te bieden en waar kan dat beter dan aan de boulevard in Vlissingen.”

We lopen warm voor meer vierdaagsen

We lopen warm voor meer vierdaagsen

Natuurlijk leidt niet elke wandeling van Tom Elie en zijn vrouw Astrid Rehorst tot avonturen zoals afgelopen zomer in Luxemburg. Gelukkig maar, want anders zouden ze de sport, die ze beiden zo waarderen, wellicht de rug toekeren. Want, wandelen, dat doen deze twee ondernemers graag. Als drijvende krachten achter het familiebedrijf Elie Beveiliging, dat zij samen met hun twee zoons runnen, hebben ze ervaren hoe fijn het is om lopend het hoofd leeg te maken.

Wasette spiegelt mij als de beste

Wasette spiegelt mij als de beste

Vivian is samen met haar echtgenoot Ron Diephout eigenaar van hotel & brasserie Katoen. “Mijn paard spiegelt enorm. Kom ik gehaast of gestrest bij haar aan, dan krijg ik dat direct terug. Ik kan dan niet anders dan rustig worden, anders komt er van rijden niets. In die zin weet ik zeker dat zij mij aanvoelt en ik haar. Kortom, in mijn drukke leven, met Katoen en twee dochters, brengen de paarden rust en ontspanning.”

  Nieuwsbrief
  blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
    Cookie statement