Auto van de week

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine

2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Damhert uit de ‘eigen achtertuin’

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Als je de naam Strandpark De Zeeuws Kust hoort, denk je misschien niet direct aan een bezoek voor een lunch. Toch ben je hier van harte welkom. En het zal je niet verbazen dat je je er even onderdompelt in een andere wereld. Hier, in Renesse, met het strand zo dichtbij, lijkt de tijd even minder belangrijk en valt een ontspannen glimlach bijna automatisch op je. Stress? Daarvan heb je hier geen last. Op het strandpark vind je diverse horecagelegenheden, maar wij kiezen voor Strand Café DOK. Hier ben je alle dagen welkom voor een ontbijt, lunch, borrel of diner. Weer of geen weer, zomer of winter.

De inrichting van het restaurant is warm en sfeervol, met een duidelijke knipoog naar de ultieme strandbeleving hier op Schouwen. Het terras ligt strategisch naast de speeltuin. Heerlijk, zo kunnen de kinderen mee als je lekker gaat lunchen. Op het strandpark is ook een zwembad. Ook de combi lunchen en zwemmen wordt regelmatig gemaakt. Op een park als De Zeeuwse Kust is veel te beleven. Ook als je niet op vakantie bent, maar gewoon lekker een vrije dag hebt of als het weekend is!

Damhert uit de ‘eigen achtertuin’
De kaart is gevarieerd en wisselt met de seizoenen. Erg lekker zijn de sushi en poke bowls. Een aanrader is ook de biefstuk van Schouws damhert uit de ‘eigen achtertuin’ en het dry aged vlees. Natuurlijk staat er ook vis op de kaart en kun je gekookte mosselen bestellen en mosselen Spanish style met onder andere chorizo. Eet je liever vegetarisch? Kies dan eens voor watermeloen tartare, gele curry of een spicy nacho vega burger. Wat verder opvalt, is dat niet alleen de smaken kloppen, maar ook de presentatie. Top, want je proeft tenslotte eerst met je ogen.

Kijk voor meer informatie op
www.strandparkdezeeuwsekust.nl/nl/eten-drinken

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement