Vers van de pers Lunchplek van de week

Auto van de week

Fiat Grande Punto 1.4-16V Sport

2007
97pk (71KW)
Handgeschakeld
148113 km
Benzine
Hatchback

€ 2945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Nummer 32 op de Grote Markt is echt een adres om te onthouden

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Natuurlijk, eten en drinken kun je op veel huisnummers, óók in Goes, maar nummer 32 op de Grote Markt is toch echt een adres om te onthouden. Het grote terras voelt als een magneet; loop daar maar eens omheen. Goed om te weten is dat 32 Eten | Drinken aan de achterzijde een heerlijke binnentuin heeft. Daar zit je lekker weg van de drukte. Natuurlijk hoef je niet buiten te blijven. Sterker nog: stap eens naar binnen en ontdek hoe warm en huiselijk de industriële inrichting voelt.

De mooie bar in het midden van de zaak springt in het oog, evenals het bierfust dat je onder de glasplaat onder je voeten ziet liggen. Leuk zijn ook de wijn- en bierflessen aan de muur en natuurlijk de vele hoekjes en zitjes. Zo zit je gezellig samen, maar wel in de reuring die 32 Eten | Drinken zo gezellig maakt.

Natuurlijk ben je hier welkom voor een diner, een gezellige borrel of hippe cocktails. Op vrijdag- of zaterdagavond is er een deejay die vanaf 23 uur draait. Wij schuiven aan voor een lunch en ontdekken direct dat het lastig kiezen is. De carpaccio wordt alom geroemd, de twaalfuurtjes in vis, vlees of vega-variant knipogen verleidelijk en de club sandwich met kip is gegarandeerd voldoende om de hele middag mee door te komen. Fijn zo’n kaart waarbij het lastig kiezen is! Gelukkig is het druk en zien we het ene mooi opgemaakte bord na het andere voorbij komen. Wie goed kijkt ziet dat de gasten net zo gevarieerd zijn als de kaart. Jonge mensen die komen voor nacho chips en ice tea, zakenmensen die onder het genot van een sandwich of een salade hun samenwerking bespreken en Goesenaren die na het winkelen neerstrijken voor een kop soep of poke bowl. Het bevestigt maar weer dat goede adresjes snel bij iedereen bekend zijn.

Kijk voor meer informatie op
www.32goes.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement