Auto van de week

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-fun

2024
68pk (51KW)
Handgeschakeld
62538 km
Benzine
Hatchback

€ 9.655

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Het veelzijdige menu en de Parijse sferen van Amadore Domburg!

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Sommige mensen hebben een vast ritueel van het eten van een verse wafel en het drinken van een kopje koffie in de middag. Bij Amadore Domburg, gelegen aan de duinrand van Domburg, kun je na een lange wandeling neerploffen en genieten van een veelzijdig menu.

Binnen bij Amadore Domburg waan je jezelf in Parijse sferen. Het restaurant opende zijn deuren in 2019 en is gevestigd in een van de mooiste badplaatsen van Nederland, die jaarlijks veel toeristen trekt.

Het multiculturele en veelzijdige menu biedt voor ieder wat wils. De "Steak on stone" is een populair gerecht, waarbij een groot stuk vlees wordt geserveerd op een hotstone van 400 graden. Voor een goede lunch kun je bijvoorbeeld kiezen voor de "Uitsmijter Domburg", gemaakt met dubbeldik gesneden brood, drie spiegeleieren, cheddar en spek.

Bovendien heeft Amadore Domburg ook een ambachtelijke ijssalon, waar het ijs vers wordt gedraaid en gebruikt wordt in de desserts. In de zomer kun je het ijs ook afhalen. Voor de lokale bevolking is het goed om te weten dat Amadore Domburg uitgebreide borrelplanken en alles in huis heeft om de lekkerste cocktails te maken. Perfect om 's avonds gezellig met vrienden bij te kletsen!

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement