Lunchplek van de week

BR3AD Lunchbar in Terneuzen

BR3AD Lunchbar in Terneuzen

Het interieur van lunchbar BR3AD van de zussen Melissa en Priscilla Coppieters is al even industrieel als de omgeving. De lunchbar vind je aan de Innovatieweg in Hoek, midden op het Maintenance Value Park (MVP) in Terneuzen. Dit bedrijventerrein ligt naast Dow Benelux en is daarmee de ideale locatie voor onderhoudsbedrijven in de procesindustrie.

Lees meer...
Marktzicht in Goes

Marktzicht in Goes

Als één uitdrukking van toepassing is op Sabina van Boven dan is het wel: waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Dat is een compliment! Samen met haar man Geo runt zij Marktzicht in Goes. Dat ze daarvan geniet, is een understatement. Wie haar kent, weet dat hier haar passie ligt.

Lees meer...
Galerie POP in Domburg

Galerie POP in Domburg

Galerie POP zit op een prima plek, middenin het centrum van Domburg, bijna recht tegenover de kerk. Hier begint de winkelstraat, of eindigt die. Het is maar net wat jouw looproute is. Hoe dan ook, hier kun je terecht voor smaakvolle take away lekkernijen. Galerie POP is nu nog van vrijdag tot en met maandag open, maar vanaf april is dit weer iedere dag!

Lees meer...

Agenda
bekijk alles

Typhoon gaat met Zeeuwen in gesprek over diversiteit

Typhoon gaat met Zeeuwen in gesprek over diversiteit

Typhoon gaat met Zeeuwen in gesprek over diversiteit, een inclusieve samenleving en Black Lives Matter. Onderwerpen waarover taboes en ongemakken heersen.

Lees meer...
Themabijeenkomst Krapte Technisch Personeel

Themabijeenkomst Krapte Technisch Personeel

Donderdagmiddag 17 juni organiseert HR Netwerk Zeeland een Themabijeenkomst om gezamenlijk stil te staan bij oplossingen voor de krapte aan technisch personeel op de Zeeuwse arbeidsmarkt. Werk je bij een technsiche Zeeuwse werkgever, of wil je meedenken over oplossingen? Meld je dan aan!

Lees meer...

Bier & Melksalon in Domburg

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

De naam Bier & Melksalon is onlosmakelijk met Domburg verbonden. Dat ontdekte Mirjam Sala in de verzameling oude ansichtkaarten van haar opa. De naam intrigeerde haar. Deze was er in 1911 en 100 jaar later besloot zij haar eigen Bier & Melksalon te openen. Zo blijft de naam aan Domburg verbonden. Natuurlijk is er bier verkrijgbaar, Zeeuws bier welteverstaan, maar verder is dit een heerlijk plekje om te lunchen, en een uitstekend adres voor ontbijt, koffie en taart. Ook leuk is dat je gelijktijdig kunt winkelen. Want al het serviesgoed en glaswerk is te koop, evenals mooie houten schalen rechtstreeks uit de Filipijnen.

De Bier & Melksalon vind je in hartje Domburg, iets voorbij de kerk. Het interieur is authentiek, hip en gezellig ineen. Veel hout, grote stellingkasten met streekproducten en muren zonder stuclaag waardoor de oude bakstenen te zien zijn. Is het mooi weer? Kies dan voor een plekje in de heerlijke tuin! Wat staat er op het menu? Veel producten van biologische origine. Je kunt denken aan een boterham met erwtenpuree en radijsjes uit de oven, een vegetarische kip kerrie gemaakt met jackfruit of biologische kroketten op brood. Klinkt eenvoudig, maar het vlees van deze kroketten komt direct van Biologische Angusfokkerij Poelzicht in ’s Heer Abtskerke. Geen zin in lunch, maar in koffie en iets lekkers? Dan zit je hier gebakken. De koffie is zo lekker dat gasten alleen daarvoor al terugkomen. En de taart? Zoveel lekkers: worteltaart, chocoladetaart, blauwe bessen en natuurlijk glutenvrij of vegan. Wordt kiezen lastig? Dan kies je gewoon één punt om direct op te eten en een paar andere punten voor thuis. Zijn zij ook weer blij!

www.bierenmelksalon.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
Zeeland Zakelijk is een onderdeel van LMG strategie + creatie