Vers van de pers Lunchplek van de week

Auto van de week

Renault Twingo 0.9 TCe Dynamique Automaat

2016
90pk (66KW)
Automaat
8683 km
Benzine
Hatchback

€ 11945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Bij CAISSON is het ieder uur gezellig

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Natuurlijk, iedereen kent de Caisson in Kapelle. CAISSON staat voor authentiek eten, drinken en slapen en dat al 60 jaar! Het is een gezellige pleisterplaats langs de N289 (parallel aan de A58). Hier is het goed afspreken voor zakenlunches, maar CAISSON is zoveel méér.  Hier voelen zakenman én toerist, jong en oud, grote gezinnen en verliefde stelletjes zich direct thuis.

Het warme interieur maakt direct duidelijk dat gastvrijheid hier de boventoon voert. Van het zachte geroezemoes van de vroege ontbijtgasten tot het getik van het bestek en het klinken van de glazen tijdens het diner; op ieder uur van de dag is het hier sfeervol en gezellig. Kom je voor een lunch, dan ben je nooit alleen. Parkeren kan perfect voor de voordeur. Dat is nog eens efficiënt afspreken!

60 jaar
CAISSON is 60 jaar geleden gebouwd door aannemer Leys. Caissons werden na de Watersnoodramp in 1953 gebruikt om de dijken te dichten. Nadien had Leys één caisson over. Omdat zijn vrouw altijd al een eigen restaurant wenste werd één en één twee. De laatste caisson werd gebruikt als fundering en het restaurant kreeg de naam die nog steeds wijd en zij bekend is.

Puur eten
Met zoveel verschillende gasten lukt het CAISSON om haar gasten de tijd te gunnen om in alle rust te genieten van de gerechten. Tegelijkertijd is het menu ook gericht op gasten met een overvolle agenda. Heb je weinig tijd en lukt het niet om uitgebreid te tafelen? Juist dan is het goed om niet alleen lekker, maar ook gezond te eten. Bovendien, bij CAISSON kun je jouw lunch (of diner) natuurlijk perfect combineren met een zakelijke bespreking of vergadering.

Zeeuwse kwaliteit
Kenmerkend voor de keuken is ‘geen pakjes, geen zakjes’. Alleen de kroketten en de friet worden niet zelf bereid. Een geruststelling, alles wat je proeft zijn de eerlijke smaken van Zeeuwse producten. Het enige nadeel is dat het voor lekkerbekken daarmee lastig kiezen wordt.  De twaalfuurtjes zijn er in vis-, vlees- en vega variant, voor de club sandwich kom je zeker terug en de boterhammen bewijzen hoe lekker onze oer-Hollandse traditie is van een boterhammetje tussen de middag.  Wil je meer? Kies dan gerust van de royale dinerkaart.

info@decaisson.nl
www.decaisson.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement