Vers van de pers Lunchplek van de week

BR3AD Lunchbar in Terneuzen

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Het interieur van lunchbar BR3AD van de zussen Melissa en Priscilla Coppieters is al even industrieel als de omgeving. De lunchbar vind je aan de Innovatieweg in Hoek, midden op het Maintenance Value Park (MVP) in Terneuzen. Dit bedrijventerrein ligt naast Dow Benelux en is daarmee de ideale locatie voor onderhoudsbedrijven in de procesindustrie.

Toen de vader van Melissa en Priscilla zijn bedrijf ISM drie jaar geleden verhuisde naar het MVP, wisten ze direct wat hen te doen stond: daar een lunchbar starten!  Een schot in de roos natuurlijk. Met zoveel kantoormedewerkers en werkmannen zijn er altijd hongerige magen in de buurt. Zij komen aan hun trekken met een royale lunchkaart boordevol panini’s, snacks, salades, hamburgers, brownies en muffins, pistoletjes en halve stokbroden. Royale porties dus, want hier wordt gewerkt! Omdat tijd kostbaar is, en zéker de tijd in een lunchpauze van 30 minuten, werkt lunchbar BR3AD met een uniek systeem om de broodjes te beleggen. Met vooraf belegde spatels zorgen Melissa en Priscilla ervoor dat elk broodje in no time belegd is. Zo heeft iedere bezoeker meer lunchtijd en minder wachttijd. Ook dat is lekker!
Natuurlijk is het door corona wat stiller dan normaal op het MVP. Gelukkig kun je online bestellen en wordt alles binnen een straal van 20 kilometer op de thuiswerkplek afgeleverd. En vergeet niet: natuurlijk smaken de lunchgerechten ook als er niet gewerkt wordt!

www.br3adlunchbar.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement