Lunchplek van de week

Marktzicht in Goes

Marktzicht in Goes

Als één uitdrukking van toepassing is op Sabina van Boven dan is het wel: waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Dat is een compliment! Samen met haar man Geo runt zij Marktzicht in Goes. Dat ze daarvan geniet, is een understatement. Wie haar kent, weet dat hier haar passie ligt.

Lees meer...
Galerie POP in Domburg

Galerie POP in Domburg

Galerie POP zit op een prima plek, middenin het centrum van Domburg, bijna recht tegenover de kerk. Hier begint de winkelstraat, of eindigt die. Het is maar net wat jouw looproute is. Hoe dan ook, hier kun je terecht voor smaakvolle take away lekkernijen. Galerie POP is nu nog van vrijdag tot en met maandag open, maar vanaf april is dit weer iedere dag!

Lees meer...
Kaeswienkeltje in Tholen

Kaeswienkeltje in Tholen

Dit is ideaal! Bij het Kaeswienkeltje aan de Eendrachtsweg sla je twee vliegen in één klap! Hier vind je een uitgebreid assortiment kaas, vleeswaren, gebrande noten en andere delicatessen om lekker thuis van te genieten. Maar nu de brasserie van Kaeswienkeltje aan de Kaaij dicht is kun je in de winkel ook terecht voor koffie to go, heerlijke belegde broodjes, flatbread en wraps.

Lees meer...

Agenda
bekijk alles

HR Netwerk Zeeland organiseert 11 mei een kennismakingsevent

HR Netwerk Zeeland organiseert 11 mei een kennismakingsevent

HR Netwerk Zeeland ging vorig jaar live met haar online kennis-platform om Zeeuwse HR- betrokkenen met elkaar te verbinden en kennis uit te wisselen. Inmiddels hebben al ruim 300 leden zich aangesloten. Daarom vindt de organisatie het tijd om die leden nader met elkaar te laten kennismaken, tijdens een speciaal HR Netwerk Zeeland-event op dinsdagmiddag 11 mei.

Lees meer...

BR3AD Lunchbar in Terneuzen

Het interieur van lunchbar BR3AD van de zussen Melissa en Priscilla Coppieters is al even industrieel als de omgeving. De lunchbar vind je aan de Innovatieweg in Hoek, midden op het Maintenance Value Park (MVP) in Terneuzen. Dit bedrijventerrein ligt naast Dow Benelux en is daarmee de ideale locatie voor onderhoudsbedrijven in de procesindustrie.

Toen de vader van Melissa en Priscilla zijn bedrijf ISM drie jaar geleden verhuisde naar het MVP, wisten ze direct wat hen te doen stond: daar een lunchbar starten!  Een schot in de roos natuurlijk. Met zoveel kantoormedewerkers en werkmannen zijn er altijd hongerige magen in de buurt. Zij komen aan hun trekken met een royale lunchkaart boordevol panini’s, snacks, salades, hamburgers, brownies en muffins, pistoletjes en halve stokbroden. Royale porties dus, want hier wordt gewerkt! Omdat tijd kostbaar is, en zéker de tijd in een lunchpauze van 30 minuten, werkt lunchbar BR3AD met een uniek systeem om de broodjes te beleggen. Met vooraf belegde spatels zorgen Melissa en Priscilla ervoor dat elk broodje in no time belegd is. Zo heeft iedere bezoeker meer lunchtijd en minder wachttijd. Ook dat is lekker!
Natuurlijk is het door corona wat stiller dan normaal op het MVP. Gelukkig kun je online bestellen en wordt alles binnen een straal van 20 kilometer op de thuiswerkplek afgeleverd. En vergeet niet: natuurlijk smaken de lunchgerechten ook als er niet gewerkt wordt!

www.br3adlunchbar.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
Zeeland Zakelijk is een onderdeel van LMG strategie + creatie