Vers van de pers Lunchplek van de week

Brasserie De Goese Golf in Goes

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Eerst maar eens een groot misverstand uit de wereld helpen. Wie denkt dat deze mooie brasserie alleen open is voor golfers heeft het mis. Gelukkig maar, want deze unieke plek aan de rand van het Goese Meer is een plaatje. Binnen is de inrichting stijlvol en eigentijds. Buiten op het terras waan je je in een groene oase van rust. Hier is het heerlijk samen komen, uitblazen of eenvoudigweg lekker genieten.

Brasserie De Goese Golf heeft een royaal terras. Met de ruime parkeerplaats voor de deur is dit een perfecte locatie voor een zakenlunch of zakelijke bijeenkomst. De zalen bieden daartoe alle ruimte. Voor wandelaars of fietsers is de brasserie een heerlijke pleisterplaats. Je start er met een kop verse koffie of eindigt er je actieve dag met een borrel of uitgebreid diner. Halverwege lunchen? Ook dat kan natuurlijk! Vanzelfsprekend kun je er ook terecht als je met familie of vrienden gezellig en lekker wilt eten of intiem wil dineren. De kaart maakt kiezen gegarandeerd lekker moeilijk.

Comfortabel op elke zomerse dag
Wie kiest voor een plaats op terras kijkt, vanaf de eerste verdieping (lift aanwezig!) vrij uit over de 18 holes golfbaan. Het is superleuk om de golfers bezig te zien. Wie weet krijg je zin om deze sport op te pakken! Dat mag, maar hoeft zéker niet. Prettig aan het terras dat je er in alle weertypen comfortabel zit. Er zijn warmtelampen, windschermen en zonneluifels. Behaaglijk dus, op alle dagen in de zomer. Oók die zomerdagen die eigenlijk meer als najaar voelen...

Aantrekkelijk gevarieerde kaart
Wat eten we? Ongetwijfeld iets van jouw gading! De kaart is aantrekkelijk gevarieerd. Kun je niet kiezen? Ga dan voor het vriendelijk geprijsde maandmenu. Lunchen kan met salades, broodjes, een uitsmijter of de speciale, seizoensgebonden lunchtips. Dineren kan met vlees, vis en vegetarische keuzes. Check de menukaart op de website. In een omgeving als de golfbaan is altijd reuring en gezelligheid. Een plek om te onthouden dus en snel eens te zoeken. Je bent en voelt je er direct van harte welkom!

www.goesegolf.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement