Auto van de week

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine

2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Puur is perfect

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Laten we direct maar een groot misverstand de wereld uit helpen. Wie denkt dat je bij Brownies&downieS in Goes alleen brownies kunt eten heeft het mis. En dat is zonde, want de kaart biedt zoveel meer! Wat te denken van de rijk gevulde salades, de belegde warme of koude boterhammen met onder andere carpaccio, hamburger of kroket, tosti’s, clubsandwiches en de heerlijke lunchplank met lunch lekkernijen om samen te delen? Inderdaad, een kaart om eens goed voor te gaan zitten.

Vlakbij de Steenen Brug
En goed zitten, dat doe je bij Brownies&downieS! Aan de Keizersdijk kijk je op de Veste en de karakteristieke Steenen Burg. De gezellige winkelstraten liggen binnen handbereik. Hier kun je tussen het shoppen door even op adem komen. Maar even goed start of eindig je hier je dagje Goes. Wil je niet eten, maar wel borrelen? Ook dat kan! Kies er dan wel een lekkere portie bitterballen of nacho’s bij. Je kunt zowel binnen als op het terras plaatsnemen. Als je om je heen kijkt, zie je een gemêleerd publiek. Gezellig! Jong en oud, Goesenaar of toerist, zoetekauw of lekkerbek; iedereen vindt hier iets van zijn of haar gading.

Puur is perfect
Wie goed oplet, ziet dat ook de medewerkers zelf een bont gezelschap vormen. Wat is dat leuk! De eigenaren Marieke Fluit en Teuntje Hoezen geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans om aan het werk te gaan. Twee broers van Teuntje werken als begeleider. Zo hebben  sommige medewerkers het Syndroom van Down, maar even goed kun je bediend worden door iemand met een licht verstandelijke beperking of autisme. Wie verder kijkt dan de beperking ziet vooral stralende glimlachen en een enorme dosis inzet en werkplezier. De combinatie van deze pure, bijzondere medewerkers en de ambachtelijke gerechten om je vingers bij af te likken, maakt een bezoekje aan Brownies&downieS tot een ware beleving. Puur genieten dus. Het motto is daarom niet voor niets: "Puur is perfect".

En hoe zit nu met de brownies?
We zouden het haast vergeten, maar natuurlijk vind je hier een ruime keuze aan de lekkerste brownies én blondies. Waar brownies gemaakt worden met pure chocolade, is witte chocolade het basis ingrediënt voor de blondies. Het water loopt je in de mond, zéker als je ziet wat een lekkere toppings er zijn! Het wordt echt lastig kiezen tussen de brownie M&M's, hazelnoot, fudge zeezout of Oreo. Aan de blondie-kant ervaar je ongetwijfeld hetzelfde probleem: Mon-Chou, speculoos of stroopwafel? Het kan niet anders dan het op een akkoordje gooien met je tafelgenoten, zodat je meerdere smaken kunt proeven. Of nog beter, plan alvast je volgende bezoek!

Kijk voor meer informatie op
www.browniesanddownies.nl/goes

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement