Coppens Energie & Klimaat groeit door!

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Coppens Energie & Klimaat groeit door!

Coppens Energie & Klimaat kondigen met trots aan dat zij per 1 oktober gaan uitbreiden naar Goes. Deze strategische zet markeert een belangrijk moment in de missie van het bedrijf om Nederland steeds iets groener te maken. Met deze uitbreiding worden duurzame energie en klimaatoplossingen toegankelijker voor meer mensen uit de regio.

De gebiedsuitbreiding sluit perfect aan op de sterke visie van de afgelopen jaren. Een visie die zich richt op klanttevredenheid, duurzaamheid en innovatie. Met een uitbreiding van het servicegebied zal ook deze visie verder worden verspreid. Zo kunnen zowel de zakelijke als particuliere klanten in de regio Goes nu ook van de kwaliteit van Coppens genieten.

Een stap naar een groenere toekomst

Onze eerste klanten kwamen uit Zeeland. De vraag naar verduurzaaming is de laatste jaren met rasse schreden toegenomen. “Het is fantastisch om ons nu definitief te vestigen in deze regio.” zegt Stefan, van Coppens Energie.

Mathieu, van Coppens Klimaat voegt toe: “We hebben onlangs de Top Pro status behaald, onder andere bij klanten uit Zeeland. De kwaliteit van onze installaties willen we doortrekken met onze nieuwe vestiging!”

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement