Auto van de week

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine

2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

De Baeckermat Westdorpe

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Vlakbij de grens tussen Nederland en België vind je in Westdorpe een fantastisch terras om uren te genieten. Heb je kinderen? Neem ze dan zeker mee! De grote speeltuin is goed voor eindeloos veel speelplezier. De zussen Judith en Esther Baecke snappen wat je als gast wenst. Daarom zijn er heerlijke loungebanken van waaruit je je kinderen makkelijk in de gaten kunt houden. Word je liever niet gestoord door het vrolijke rennen en vliegen van kinderen? Geen probleem! Het royale terras telt zo’n 140 zitplaatsen en aan de voorzijde van het restaurant zit je heerlijk rustig. Hier kom je echt op adem. De sfeer straalt rust en gemak uit.

Ideaal is dat De Baeckermat een fantastisch reserveringssysteem heeft, dat ook voor het terras gebruikt wordt. Geef zelf aan waar je graag wilt zitten en je wordt gastvrij naar je tafeltje begeleid.
Zit je? Pak dan snel de kaart erbij! Doe zoals velen en kies een zomers drankje. Bij De Baeckermat worden Gin Tonics, Limoncello, (Aperol) Spritz en Sangria volop geserveerd. Lekker en nóg lekkerder met een rijk gevulde borrelplank. Kom je al ’s ochtends aan? Kies dan voor een compleet ontbijt (tot tot 11.30 uur) of een Baeckermat koffie: aangeklede koffie met Westdorpse vlaai en zoetige lekkernijen. Wil je juist wat langer blijven? Laat je dan verrassen door de kaart of kies het maandmenu. Als je weet dat je later die week geen tijd (of zin) hebt om te koken, loop dan even langs de Landwinkel. Daar kun je tal van gerechten kopen om thuis op te warmen, zoals de stoverij van streekrund, het befaamde vispannetje en tal van lekkere soepen. Als je toch in de Landwinkel bent, neem dan gelijk ook wat lekkere kaasjes, vleeswaren of kroketjes mee voor thuis op je terras!

www.debaeckermat.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement