Vers van de pers Lunchplek van de week

De DAM in Vrouwenpolder

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

51°35'15.8"N 3°37'51.7"E: dit zijn de coördinaten van De DAM. Life is better at the beach geldt zeker hier. Je vindt De DAM op het strand bij Vrouwenpolder. Dit is strand zoals strand bedoeld is: breed, schoon, veilig en alle ruimte om volop te ontspannen. Vliegeren, kitesurfen, suppen, powerkiten en kitebuggyen of gewoon zonnebaden, luieren en af en toe het water in, het kan hier allemaal. Dat is allemaal extra leuk met de belofte van een fijn terras in de buurt.

Dat vind je bij De DAM. Begin er je dag ’s ochtends met een gezond ontbijt. Of wat dacht je van een lekkere, lichte lunch of borrel, natuurlijk met finger foods. Dineer à la carte op een zomerse avond op het terras, terwijl de kinderen naar hartenlust spelen in de strandspeeltuin midden op het strand! Zéker een keer doen: heerlijk loungen en genieten van de prachtige zonsondergang op het dakterras. Op het rooftop lounge terrace is alles net iets relaxter en exclusiever! Wat bestel je? Denk eens aan het broodje Neeltje Jans met gerookte vis en mosselen, laat je verleiden door de strand krabben bisque of een grain fed bavette en sluit af met een mojito sorbet of de cocktail Dark & Stormy.


Kortom, De DAM is toegankelijk voor jong & oud, of je nu een heerlijke DAMburger of een Fruits de Mer komt eten, alles is mogelijk!

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement