Lunchplek van de week

Hotel Brasserie Smits in Wemeldinge

Hotel Brasserie Smits in Wemeldinge

Hotel Brasserie Smits is een begrip in de regio. Logisch, met zo’n lange geschiedenis, kent iedereen je. Het is de moeite waard om langs te gaan voor een hernieuwde kennismaking. Want met de komst van Erwin en Shea-Lynn is er veel veranderd.

Lees meer...
Bier & Melksalon in Domburg

Bier & Melksalon in Domburg

De naam Bier & Melksalon is onlosmakelijk met Domburg verbonden. Dat ontdekte Mirjam Sala in de verzameling oude ansichtkaarten van haar opa. De naam intrigeerde haar. Deze was er in 1911 en 100 jaar later besloot zij haar eigen Bier & Melksalon te openen. Zo blijft de naam aan Domburg verbonden. Natuurlijk is er bier verkrijgbaar, Zeeuws bier welteverstaan, maar verder is dit een heerlijk plekje om te lunchen, en een uitstekend adres voor ontbijt, koffie en taart.

Lees meer...
BR3AD Lunchbar in Terneuzen

BR3AD Lunchbar in Terneuzen

Het interieur van lunchbar BR3AD van de zussen Melissa en Priscilla Coppieters is al even industrieel als de omgeving. De lunchbar vind je aan de Innovatieweg in Hoek, midden op het Maintenance Value Park (MVP) in Terneuzen. Dit bedrijventerrein ligt naast Dow Benelux en is daarmee de ideale locatie voor onderhoudsbedrijven in de procesindustrie.

Lees meer...

Agenda
bekijk alles

Medisea

Medisea

Medisea organiseert haar eerste congressenreeks voor academici in de zorg, in het mooie Zeeland. Op twee toplocaties in Zeeland zijn diverse interessante sprekers te zien op het gebied van complexe ouderenzorg vraagstukken. De accreditatie voor deelname aan het congres zal voor u geregeld worden.

Lees meer...
TZW’s Prinsjesdag

TZW’s Prinsjesdag

Ondernemersvereniging Terneuzen Zuidwest (TZW) gaat eraan beginnen: Prinsjesdag 2021!

Lees meer...

De DAM in Vrouwenpolder

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

51°35'15.8"N 3°37'51.7"E: dit zijn de coördinaten van De DAM. Life is better at the beach geldt zeker hier. Je vindt De DAM op het strand bij Vrouwenpolder. Dit is strand zoals strand bedoeld is: breed, schoon, veilig en alle ruimte om volop te ontspannen. Vliegeren, kitesurfen, suppen, powerkiten en kitebuggyen of gewoon zonnebaden, luieren en af en toe het water in, het kan hier allemaal. Dat is allemaal extra leuk met de belofte van een fijn terras in de buurt.

Dat vind je bij De DAM. Begin er je dag ’s ochtends met een gezond ontbijt. Of wat dacht je van een lekkere, lichte lunch of borrel, natuurlijk met finger foods. Dineer à la carte op een zomerse avond op het terras, terwijl de kinderen naar hartenlust spelen in de strandspeeltuin midden op het strand! Zéker een keer doen: heerlijk loungen en genieten van de prachtige zonsondergang op het dakterras. Op het rooftop lounge terrace is alles net iets relaxter en exclusiever! Wat bestel je? Denk eens aan het broodje Neeltje Jans met gerookte vis en mosselen, laat je verleiden door de strand krabben bisque of een grain fed bavette en sluit af met een mojito sorbet of de cocktail Dark & Stormy.


Kortom, De DAM is toegankelijk voor jong & oud, of je nu een heerlijke DAMburger of een Fruits de Mer komt eten, alles is mogelijk!

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes