Auto van de week

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-fun

2024
68pk (51KW)
Handgeschakeld
62538 km
Benzine
Hatchback

€ 9.655

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Galerie POP in Domburg

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Galerie POP zit op een prima plek, middenin het centrum van Domburg, bijna recht tegenover de kerk. Hier begint de winkelstraat, of eindigt die. Het is maar net wat jouw looproute is. Hoe dan ook, hier kun je terecht voor smaakvolle take away lekkernijen. Galerie POP is nu nog van vrijdag tot en met maandag open, maar vanaf april is dit weer iedere dag!

Bij Galerie POP werken Liesbeth Minderhoud en Samantha de Bont samen aan een bijzonder concept: fair trade, biologisch en duurzaam. Volgens Liesbeth omdat zij het beiden belangrijk vinden om een beetje op het milieu te letten. En om te bewijzen dat dat ook goed, mooi en lekker kán. Naast een kop fair trade thee of koffie kun je hier terecht voor verse broodjes en heerlijke taarten. Alles uit eigen keuken! De appeltaart is zó lekker, die staat dagelijks op de kaart. Verder kun je denken aan brownies en blondies, cheesecake en worteltaart. Met het oog op de liefhebbers voor vegan bieden ze ook daarin steeds meer keuze, zoals laatst het vegan bananenbrood. Lekker!

Leuk is de open keuken: je ziet de taarten dus letterlijk voor je ogen gebakken worden. Verser kan niet. Maar bij Galerie POP zie je nog veel meer! Naast een café voor ontbijt en lunch en een fantastisch plekje op het terras, kun je hier ook heerlijk rondstruinen langs mooie woonaccessoires. Althans, zodra de winkel weer open mag. Ze verkopen fair trade producten uit de hele wereld. Denk berbermandjes uit Marokko, gevlochten manden uit Ghana en prachtige viltproducten uit Nepal. Natuurlijk: jammer dat de winkel dicht is, maar gelukkig is er ook een webshop waar je nu al je keuzes kunt maken. Het leuke van fair trade producten is dat je met je aankoop mensen in ontwikkelingslanden helpt. Zo kunnen ze leven van hun werk en investeren in een duurzame toekomst. Een geruststellend idee als je je winkelmandje vult met allerlei leuke hebbedingen!

www.galeriepop.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement