Vers van de pers Lunchplek van de week

Auto van de week

Fiat Grande Punto 1.4-16V Sport

2007
97pk (71KW)
Handgeschakeld
148113 km
Benzine
Hatchback

€ 2945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Het klopt: hier voel je je direct thuis

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Wie aan Het Koffiepand aan de Korte Geere in Middelburg voorbijgaat, doet zichzelf te kort. Hier kom je even op adem; na een zware ochtend op kantoor, tijdens een middagje winkelen of op het einde van een lange werkdag. De huiskamersfeer werkt aanstekelijk. Het klopt: hier voel je je direct thuis. Wie de gasten bekijkt, ziet een heerlijke mengelmoes aan rangen en standen. Studenten kiezen vaak voor een plek op de eerste verdieping, mits die niet verhuurd is voor een vergadering, babyshower of bruiloft.

Esther Treurniet startte Het Koffiepand zo’n vier jaar geleden. En met succes. Met de inrichting maakt ze het huiskamergevoel direct waar. Okergeel, bruin en zwart zijn kleuren die regelmatig terugkomen, evenals een bonte verzameling planten. Zelf vallen we voor de oude Belgische treinbanken en originele bioscoopstoelen. Een speelse knipoog naar gemak en gezelligheid. Hier zit je goed.

Biologisch en lokaal
Ontbijt, koffie en taart, lunch, borrel en op verzoek zelfs diners; Esther maakt het met liefde graag voor je klaar. En hoewel de kaart niet per se vegetarisch of veganistisch is, kun je die keuze hier wel eenvoudig maken. Vlees vind je sowieso niet meer op de kaart. Toch komt zelfs de die-hard vleesliefhebber hier met plezier terug. Neem de bitterballen, of beter gezegd, de bieterballen; niemand die daarin het vlees mist. Bij het samenstellen van de kaart zit de keuze voor biologisch en lokaal altijd in het achterhoofd. Dit altijd voor 100% waarmaken is onmogelijk. Maar neem de koffiebonen, Esther kent de koffieboer en gebruikt daardoor bonen met een goed en verantwoord gevoel. Wil je trouwens koffie? Kies dan eens voor de flat white; een sterke cappuccino waarin de echte koffiesmaak overheerst.

All day kaart
Hardlopers op de kaart zijn onder andere de smashed avo toast met een gepocheerd eitje, tomaat & hummus.Wil je er zalm bij? Dan kiest Esther voor sockeye zalm, omdat deze duurzaam gevangen wordt. Ook op de kaart vind je pancakes. Eigenlijk staan die er al op sinds Het Koffiepand opende, maar Esther kiest ieder seizoen voor een ander jasje. Heerlijk! In de wintermaanden betekent dat dus pancakes met stoofpeertjes. Als je er iets bij wilt drinken, Kies dan eens voor één van de bieren Gebrouwen door Vrouwen. Vooral de Bloesem Blond zien we regelmatig over de bar gaan. Ga je voor een drankje en een hapje aan het einde van de dag? Top! Dan heb je een ruime keuze aan afternoon snacks.

Groepen zijn welkom!
Leuk is dat je je bij het Koffiepand direct thuis voelt. Het lijkt steeds bijna alsof je Esthers huiskamer binnenstapt. Ze is blij om je ontvangen. Wil je een keer met je collega’s of vrienden iets afspreken? Weet dan dat je op de eerste verdieping met een mannetje of twintig (m/v/x) terecht kunt.

Meer informatie? https://www.koffiepand.nl

 

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement