Impuls Zeeland organiseert eerste editie Week van de Export

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Internationaal zakendoen is de sleutel tot groei en continuïteit voor het bedrijfsleven. Het opent deuren naar nieuwe markten, vergroot de concurrentiekracht en biedt mogelijkheden voor innovatie en samenwerking op wereldwijde schaal. Juist in economisch onzekere tijden is het van groot belang dat bedrijven kansen spreiden over diverse afzetmarkten. Om ondernemers hierbij te helpen en ondersteunen, organiseren wij dit jaar voor het eerst de Week van de Export. Van maandag 9 t/m vrijdag 13 oktober wordt een gevarieerd programma aangeboden. Ondernemers kunnen deelnemen aan masterclasses, interactieve workshops, waardevolle netwerkbijeenkomsten en meer.

Zakenpartners in het buitenland, hoe vind je die eigenlijk? Wat als ze niet zo betrouwbaar blijken te zijn als je dacht? Welke landen bieden de grootste kans op exportsucces? Hoe zit het met de per land verschillende wet- en regelgeving? Al deze vragen worden beantwoord tijdens de Week van de Export.

Kristel Snoeij, International Trade Manager van Impuls Zeeland: “We merken dat veel bedrijven een drempel ervaren om nieuwe markten te verkennen in het buitenland. Hier komt dan ook een hoop bij kijken en de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom nemen we het initiatief om deze week te organiseren.”

Programma
Tijdens de Week van de Export kunnen ondernemers deelnemen aan tien verschillende bijeenkomsten op locaties door heel Zeeland. Daarnaast is er een exclusieve lunch die de start vormt voor een ‘Business Club Internationaal Zakendoen’. Deze is exclusief voor genodigden.

Zie hier het overzicht van alle bijeenkomsten tijdens de Week van de Export.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement