Inloopmiddagen Leven Lang Ontwikkelen

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Voor iedereen die toe is aan een volgende carrièrestap of van baan wil veranderen maar nog niet weet wat, zijn er vanaf maandag 18 september inloopmiddagen door heel Zeeland. Daar zitten specialisten klaar van het Zeeuwse team Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Zij helpen belangstellenden met antwoorden op loopbaanvragen. Het team LLO is dit jaar gestart vanuit de samenwerking ‘Aan de slag in Zeeland’ en heeft als doel mensen te stimuleren zich blijvend te ontwikkelen.

De inloopmiddagen zijn er, omdat het de Week van de Loopbaan is. Dit jaar gaat het van 18 tot en met 22 september over ‘Blijf scherp, blijf ontwikkelen’.

VIRTUAL REALITY
In Middelburg, Goes, Zierikzee en Terneuzen is iedereen welkom die informatie wil of vragen heeft over leren en ontwikkelen. Denk aan om- en bijscholing, loopbaanoriëntatie of het combineren van leren en werken.

Mensen die daar binnenlopen kunnen niet alleen vrijblijvend informatie en advies krijgen, ze kunnen ook letterlijk een kijkje nemen in een andere baan. ‘’Daarbij maken we gebruik van een VR-bril. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe het is om als heftruckchauffeur te werken,’’ zegt Ine Dellebeke, van het team LLO.

Mensen kunnen gratis terecht op de volgende plaatsen:

18-9

Zeeuwse Bibliotheek Middelburg 13:00- 15:00 uur

19-9

Bibliotheek Goes 13:00- 15:00 uur

20-9

Gemeentehuis Zierikzee 13:00-15:00 uur

22-9

Bibliotheek Terneuzen. 10:15-12:15 uur

 

In het team Leven Lang Ontwikkelen (Aan de Slag in Zeeland) werken het Leerwerkloket Zeeland,  Arbeidsmarktregio Zeeland, Provincie Zeeland, SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven), Scalda en UWV samen om mensen op weg te helpen. Meer informatie over het team LLO Zeeland op www.aandeslaginzeeland.nl/levenlangontwikkelen.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement