Kick-off 'Boost the Energy Transition'

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Op donderdag 11 april kwamen 18 geselecteerde bedrijven samen voor de kick-off van het opwerkprogramma van de energiechallenge 'Boost the Energy Transition', georganiseerd door Dockwize en Stichting Zeeuwse Publieke Belangen. Dit initiatief heeft als doel om ondernemers, onderzoekers en andere vernieuwers te stimuleren om innovatieve plannen te ontwikkelen voor de energietransitie in Zeeland.

Het evenement markeert een belangrijke mijlpaal in de inspanningen om duurzame energieoplossingen te bevorderen, en komt op een cruciaal moment voor de provincie Zeeland, waar de vraag naar dergelijke oplossingen hoog is. Met de helft van de geselecteerde bedrijven uit Zeeland belooft deze challenge een aanzienlijke impact te hebben op het aanpakken van de energie-uitdagingen van de provincie.

Tijdens de bijeenkomst maakten de deelnemende bedrijven kennis met elkaar en werd het opwerkprogramma uitgebreid gepresenteerd. Dit programma biedt niet alleen coaching, maar ook een gestructureerde aanpak om de innovatieve ideeën van de deelnemers om te zetten in concrete projectplannen. Het uiteindelijke doel is om kansrijke aanvragen in te dienen voor subsidie bij het fonds van Stichting Zeeuwse Publieke Belangen, waarbij de deelnemers kans maken op financiële ondersteuning tussen €50.000 en €250.000 euro.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement