Auto van de week

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine

2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Pal aan de haven van Brouwershaven genieten

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Brouwershaven is de oudste en mooiste stad aan de Grevelingen. De smalstad telt na Zierikzee de meeste monumenten van Schouwen-Duiveland. Geen straf dus om daar voor je werk naartoe te rijden of om er samen een dag voor uit te trekken om hier de toerist uit te hangen. Mensen uit Brouwershaven zelf weten het natuurlijk al lang:  de gemoedelijke sfeer en de authentieke binnenstad maken je bezoek meer dan waard.

Brouwershaven, in de volksmond Brouw, is een populaire bestemming bij watersporters. In de zomer ligt de jachthaven steevast vol. Combineer een bezoek aan Brouw eens met een lunch bij La Plaisanterie aan de noordzijde van de haven. Het restaurant ligt pal aan de haven, dus een fantastisch uitzicht is gegarandeerd. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. Ilona van der Vlies zwaait hier al acht jaar lang de scepter. Zij weet inmiddels waar haar gasten voor komen én terugkomen.

Aan alles merk je dat je in Zeeland bent
De lunchkaart biedt zowel liefhebbers van hartig als zoet een ruime keuze. Er zijn pannenkoeken, soep en rijke gevulde salades. Hardlopers zijn de twaalfuurtjes vlees of vis: enkele kleine gerechtjes om lekker ontspannen van te genieten. Ilona streeft ernaar zoveel mogelijk verse producten uit de directe omgeving te gebruiken. Bovendien zie je het wisselen van de seizoenen terug in de gerechten. Asperges, mosselen en Oosterscheldekreeft (op bestelling), zowel aan de kaart als aan de omgeving is goed te merken dat je in Zeeland bent. Besluit je pas later op de dag om even een pauze in te lassen? Bij La Plaisanterie zit je op het zonnige terras ook goed voor een (aangeklede) borrel of een gezellig diner. De gerechten zijn heerlijk, van het voorgerecht tot het nagerecht is alles uitstekend verzorgd.

Kijk voor meer informatie op
www.la-plaisanterie.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement