Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Marktzicht in Goes

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Als één uitdrukking van toepassing is op Sabina van Boven dan is het wel: waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Dat is een compliment! Samen met haar man Geo runt zij Marktzicht in Goes. Dat ze daarvan geniet, is een understatement. Wie haar kent, weet dat hier haar passie ligt.

Pas sinds twee jaar zijn zij aan de Grote Markt actief. Hun horecadebuut maakten ze vele jaren eerder. De naam De Witte Lelie zal veel Goesenaren iets zeggen. En inderdaad, daarvan ken je ze!

Op de Grote Markt startten ze in 2019 klein. Sabina spreekt over een postzegelterras. Omdat het pand van de buren meestal maar één keer beschikbaar komt, grepen ze in 2020 hun kans om fors uit te breiden. Inmiddels noemt Marktzicht zich de gezellige huiskamer van de Grote Markt. Logisch als je de sfeervolle, huiselijke inrichting ziet.

Kwaliteit en gastvrijheid
Zouden we geen coronapandemie hebben, dan genoot je op het zonnige terras van de mooiste gerechten die Geo bereidt. Want hoewel het plan was om een eenvoudige kaart te voeren, concessies aan de kwaliteit en gastvrijheid doen ze niet. Zo zitten Geo en Sabina nu eenmaal in elkaar. Hardlopers zijn de mooie lunchplanken met rijk belegde Zeeuwse Stuute en huisgemaakt soepje, flinke maaltijdsalades en de Pokébowl.

Bezoek het gezellige TO GO kraam
Corona is een akelige kink in de kabel, maar wie zo van zijn werk geniet, vindt altijd oplossingen. Daarom zijn er ieder weekend complete menu’s voor thuis beschikbaar met gerechten om uit te kiezen. En kun je dagelijks terecht aan het gezellige TO GO kraam. Hier koop je koffie, thee of warme, huisgemaakte chocolademelk (naar Oma’s recept) en lekkernijen zoals roombotercake, minitaartjes, versgebakken muffins en chocolate chips cookies en warme appeltaart met slagroom. Toch trek in iets hartigs? Bestel dan een soep to go en neem direct een liter mee voor thuis.

Vrolijke vooruitzichten
Geo en Sabina spreken over vrolijke vooruitzichten. Met een terras op het zuiden, geniet je bij Marktzicht van het eerste lentezonnetje. Neem daar dan eens plaats en ontdek vanachter je cappuccino hoe Goes langzaam ontwaakt.

 

www.marktzichtgoes.nl

 

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement