Meer dan 8.000 vacatures door heel Zeeland

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

De allereerste Zeeuwse Carrièrekrant is uit! Met meer dan 8.000 vacatures door heel Zeeland, biedt deze krant een uitgebreid overzicht van kansen en mogelijkheden in de regio. 

Van technische tot creatieve functies, van startersposities tot leidinggevende functies, de diversiteit aan vacatures weerspiegelt de dynamiek van de Zeeuwse arbeidsmarkt. Heb je de krant nog niet gelezen? Blader dan hier door de digitale pagina's en ontdek jouw volgende professionele avontuur in het prachtige Zeeland.

 

Wil je jouw bedrijf in de spotlight zetten? 

Baal je dat jouw bedrijf niet is meegenomen in deze eerste editie van de Zeeuwse Carrièrekrant? Je kan je nog aanmelden voor de komende drie edities die dit jaar zullen verschijnen. De eerstvolgende editie valt kort na de zomer op de mat, met daarin weer tal van vacatures, verhalen over Zeeuwse bedrijven en interviews over een leven lang ontwikkelen.  

Wil je als Zeeuwse werkgever meer weten over de Zeeuwse Carrièrekrant en alle mogelijkheden op het gebied van adverteren en redactionele aandacht? Neem dan contact op met de Zeeuwse Carrièrekrant.

 

Nu al klaar voor een volgende stap? Bezoek op 20 juni de Banenmarkt in Terneuzen

Op 20 juni, tijdens de 9e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland', kan jij kennismaken met ruim 60 topwerkgevers uit diverse branches in de regio. Van 10:00 tot 15:00 uur staan ze voor je klaar in het Scheldetheater in Terneuzen.

Download hier jouw GRATIS e-ticket! 

 

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement