Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Meneer Nilsson in Zierikzee

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Centraal, midden op het Havenplein van Zierikzee ontmoet je Meneer Nilsson. Wat een leuke stek is dit! Hier ben je welkom voor een gezellige borrel, zoete hap, lunch, diner of ontbijt. Geen trek? Dan maak je wel trek, want het leuke restaurant en royale terras zijn super uitnodigend!

Cynthia Hanse startte nog geen twee jaar geleden met haar bedrijf. Zij blinkt uit in flexibiliteit en creativiteit. De take-away en de bestelsite van Meneer Nilsson had zij binnen no-time op orde. En, mind you, kiezen wordt lastig met zoveel keuze! Daarom enkele aanraders. De stroopwafel cheesecake (natuurlijk: uit eigen keuken!) verdient eigenlijk een kleine waarschuwing. Van deze verslaving kom je moeilijk af! Verder zijn er taartjes en broodjes in alle geuren en kleuren. Bestellen en laten bezorgen kan in Zierikzee, of verder op het eiland, tijdens de speciale ‘dorpjes-bezorgdagen’. Aanraders zijn ook de hig tea boxen voor thuis en (werkgevers opgelet) de thuiswerkboxen met een broodje, een taartje en een verse jus d’orange.

Nu we ons enthousiasme toch niet meer kunnen temperen nog één tip:  huisgemaakte brownies en fudge, die je als Nilsson’s Post direct via de brievenbus kunt laten bezorgen. Dit gebak wordt als brievenbuspakketje verstuurd. Niemand hoeft er dus voor thuis te blijven. Leuk om je medewerkers mee te verrassen! Of je jarige vriend(in)!

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement